reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witaj Mijenka! Co do wózka to też bardzo mi sie podoba, ale pewnie do czasu zakupu jeszcze mi się odmieni :-D

Ide się kąpać... pier&ole trzeba z łóżka w końcu wstać.........

reklama
Booosz wy gadacie o podpaskach a ja zapomniałam co to okres... :szok:

Mijenka dzięki, a wiesz co z włosami. Skończył się ten etap remontu gdzie pył latał w powietrzu, ostatnio umyłam, obficie lałam odżywką, a po jej spłukaniu dałam jedwab i są miękkie. Więc widocznie wina remontu była :-)

Lamia kobitko, to teraz na przyszłość się nauczysz, że nigdy masz testu nie robić przed planowanym terminem @.

Wróciłam!!! :) pragnę się pochwalić, że będziemy mieli córeczkę :D Od razu się pokazała i pomachała tatusiowi :) a potem się wtuliła w łożysko i nie chciała dużo się na 3d podglądać hehe :) mąż powiedział, że taka złośliwa jak mama :D
Jestem szczęśliwa, bo wszystko w normie i pięknie rośnie, co najważniejsze zdrowo jak dotychczas :) Waży 394g i ma od pupci do główki 16cm :) termin porodu przesunął się z 25 na 20 grudnia :) a wiek ciązy wg usg to 21tydz2dni (nie będę zmieniać suwaka:))
A oto zdjęcia: (mam jeszcze płytkę z filmikiem)

Widać, że to definitywnie dziewczynka :) tak się skubana tatusiowi wystawiła :)

Ostatnia edycja:
Mijenka dzięki, a wiesz co z włosami. Skończył się ten etap remontu gdzie pył latał w powietrzu, ostatnio umyłam, obficie lałam odżywką, a po jej spłukaniu dałam jedwab i są miękkie. Więc widocznie wina remontu była:-)

o proszę... fajnie, że odżyły:-) jestem z nich dumna:-D
a ja dzisiaj sama ścięłam panią:cool2: no i oczywiście bez ofiar w ludziach czyli we mnie nie mogło się obejść:-D

Padłam ze śmiechu jak zobaczyłam cipcioszke! :-D Dagne piękna dziewuszka!! Po cichutko zzdroszczę bo też bym chciała dziewczynkę - ale chłopca też pokocham nad życie!!

No pewnie :D najbardziej, że jest zdrowa i ma silne serduszko :) i że kocha tatę, bo machała ochoczo a on w monitor wlepiony nad lekarzem :) muszę napisać siostrze żeby zaczęła kupować sukienki śliczne w UK :)

Fifka, ja mało nie padłam (chociaż leżałam) jak pokazała się od razu :) cipeczka jak na dłoni hehe :) kochana moja malutka :)

No pewnie :D najbardziej, że jest zdrowa i ma silne serduszko :) i że kocha tatę, bo machała ochoczo a on w monitor wlepiony nad lekarzem :) muszę napisać siostrze żeby zaczęła kupować sukienki śliczne w UK :)

Moja siorka, czasem mistrz ciętej riposty, po info jak dowiedziała się, że będzie siostrzeniec napisała mi smsa "Szkoda, a widziałam takie ładne sukienki" XD
Za to mój już sobie ubzdurał, że gdzieś wyszuka maleńki mundur wojskowy, to popatrzyłam na niego jak na 100 % idiotę.

reklama
gratuluje coreczki ;-) śliczna a jaka śliczna buśka az sie zakochac mozna ;-) gratuluje ;-) ciesze sie ze wszystko dobrze i ze zdrowo rosnie ;-)

Do góry