reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael śliczny brzusio. A u nas decyzja o imieniu się zmieniła i będzie Anna :D a jak będzie chłopiec to najprawdopodobniej Cezary ;D

Atan jeśli możesz to się wstrzymaj z wózkiem. Atan ma racje, może dostaniecie od kogoś, albo będzie extra wózek używany za małe pieniądze. Lepiej będzie jak zaczniecie już kupować pieluszki, co by na ostatnią chwilę ogromnych wydatków z tym związanych nie było. Jedna paczka jak będzie promocja gdzieś i tak uzbieracie do narodzin malucha :D

Ostatnia edycja:
reklama
Wg mnie zakup pieluch to też niezbyt udana transakcja.. bo co będzie jak dziecko będzie uczulone na pampersy danej firmy ? Lepiej zainwestować w elektorniczną nianię czy butelkę i te sprawy :-)

Magd.a jak kto woli. Moja siorka kupowała pieluszki od 4 m-ca ciąży, różnej wielkości. Uzbierała ich sporo, a że ich sytuacja materialna nie jest tak swobodna jak np nasza to bardzo sobie tym pomogli. A jak mała się urodziła to już mieli wszystko gotowe. Spokojną głowę przede wszystkim ;)

Ja też chciałam pieluszki kupować tak jak ty mówisz Lovka, ale Magda ma rację. Głupi przykład... ja mam tak z podpaskami.... jak użyje innej firmy od razu mam odparzenia... a tm bardziej dziecko... lepiej te pieniądze na pieluszki do puszki wrzucać. Takiej której nie można otworzyć inaczej niż konserwę :-D

A i Lovka u mnie najprawdopodobniej będzie Anna :-)

Fifka a mogę zapytać jakiej firmy podpasek używasz? Hm ja od tylu lat i mam problem z doborem odpowiednich. Najlepiej, żeby były cienkie i pachnące. Bella ma fajne pachnące, cienkie, ale ich 'falisty' kształt mnie wkurza. Teraz używam FACELLE, kupuje je w rossmannie. To samo z wkładkami, też FACELLE. I z wkładek szybko wietrzeje zapach :(

Ja używam Naturella. (używałam :-D) Ich i tylko ich! Mają super zapach i pochłaniają ten "okresowy" a poza tym ten rumiankowy olejek zapobiega odparzeniom. Jedyny minus to są mało chłonne (przez ten olejek) Ale ja mam takie odczucia bo zawsze moje @ to krwotoki nie krwawienia... więc to moje odczucia. Moja mama absolutnie nie narzekała na to.

nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (pisało ze już po 6 dniach wykrywa ciążę) no i nic..........................................................................................................................
..............................................................................................................................

nikogo nie ma?

Ostatnia edycja:
nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (pisało ze już po 6 dniach wykrywa ciążę) no i nic..........................................................................................................................
..............................................................................................................................
rozumiem, ze dzisiaj jest 6 dzień?
Jeśli tak, to zrób jeszcze raz jak się @ spóźni :-) i nie załamuj się
nie teraz to za miesiąc ;-)

reklama
cześć kobietki ;***
u mnie się trochę namieszało... pani, co miała mnie szkolić zrezygnowała, bo myślała, że od razu jej zapłacą a nie po skończeniu szkolenia:oo:
ale nie ma tego złego, szkoli mnie teraz koleżanka, przychodzę razem z nią na zmiany po 6h i będę chodzić jeszcze cały przyszły tydzień:-D

Ael super fale:tak:
Fifka zajebiaszczy ten wózek, trochę podobny do Kadexa:happy:
Lamia współczuję ale nie martw się, jest następny cykl;***
Lovka Fifka dobrze mówi, NATURELLA jest najlepsza:tak:

coś jeszcze miałam i zapomniałam...:dry:

Do góry