reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a "moje" dziecko padło :-) a ja nadrabiam to co nabazgrałyście :-p

co do tego odciągacza, nie wiem czy tak dzieci lubią :-D ja mialam sytuacje,że jak tylko to wyciągnęłam był płacz :-)

ale mnie podbrzusze boli :-( Chyba mi się owu zbliża :-(

eh... ależ dzisiaj leniwy dzień mam... dacie wiarę że ja nawet jeszcze się nie ubrałam....? Leże dalej w łóżku u na nic siły nie mam....

Madziu a ty już w PL?

Fifcia, nie jeszcze nie :-) jeszcze się raczę angielską pogodą :-)

Atan jeszcze jej nie wyslalam :-) jakoś mi nie po drodze ciągle na pocztę :-D ale leży wypisana :-)
Jak tylko ucichną te burdy to ją wyślę.. bo przenioslo się do mojego miasta.. na szczęscie mieszkam kawałek od tego miejsca.. ale wygląda to tragcznie.. ludzie wynosili rzeczy warte 4 tys. zł.. masakra..

dzisiaj chyba taki dzien lenucha:p ja od samego rana z ledwoscia sie ubralam gdybym nie musiala isc do sklepu to pewnie bym jeszcze w szlafroku byla :) ale ubralam sie umylam glowe umalowalam hihi i jest ok wypilam dwie kawy o jedna zaduzo hehe obiad juz mam prawie gotowy teraz tylko do piekarnika i zapiekanka gotowa:) i jutro do pracy :/ ale w sumie jeden taki dzien w tygodniu wolny mogl bym czesciej mi przypadac:p

Madziu a kiedy wracasz? Może dobrze ze owulkę masz, załapiesz sie moze a czas niepłodny przy spotkaniu ze swoim :-D A przynajmniej tego ci życzę! ;*

Magenta a no chyba taki dzień... mój poszedł spać, ja też taka bez życia... Już mi się nie opłaca ubierać ;-) Zaraz pójdę się tylko wykąpie i znowu do wyra... Ale co tam.... mam prawo leniuchować...

Ael gdzie filmik? :-)

Filmik w toku, bo jedna strona stanęła na konwercie, a na drugiej 45 minut czekania aż też skonwertują, czekam na info z 3ciego hostingu, bo nie chce wrzucać na YT

Miałam tak ochotę na słodkie, że zrobiłam sobie kakao chyba z 10 łyżek :szok:

reklama
Wyżyłam się na łonie natury z moimi frustracjami i chyba was wszystkie obdzieliłabym natką pietruszki, chyba z pół zamrażarki mam ;) nareszcie pieniążki się pokazały jedziemy zaraz po zakupy do miasta i babcię w szpitalu odwiedzić.

Dziękuję dziewczyny za wsparcie dzisiaj bez was nie dałabym rady :*:*:*:* pozostało mi tylko z tego dzisiejszego dołka kłucie serducha.

Do góry