reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a no tak:p hihi zapomnialam:p
to trzeba bedzie kupic taki ktory bedzie idealny dla chlopca i dziewczynki:) widzialam ostatnio takie fajne ubranka dla dzieci z uszkami takei tygryski misie pieski itp takie fajniusi szpioszek:) ale musze pamietac zeby znajomej kupic fride:) to tak dla naszym mam pamietajcie zamist gruszki do noska kupicie fride w aptece:) zarabiste urzadzonko do wyciagania gili:p jednoczesnie ani dziecko ani mama sie nie stresuje i nic nie boli naprawde sprawdzone przezemnie na siostrzencu i moja siora za to mnie po nogach calowala

magenta ja czuje ze dziewczynka ze Amelka bedzie ;-) maz sie juz pogodzil z ta mysla ;-) bo wachadelko i objawy sa na dziewczynke ;-)

magenta co to za frida. Na googlach tego nie ma.

A ja ostatnio zajadam się pysznym leczem z kabaczkiem :) Wyjątkowo nie dodałam ostrej papryczki, bo mogłoby to wywołać u mnie przedwczesne skurcze ;) Dziś końcówkę wyjem na kolacje...
A w sobotę pójdziemy na targ i kupimy znowu tyyyle papryki i robimy leczo. Trzeba korzystać póki papryka jest taniocha! ;D Poza tym ja uwielbiam leczo, a jeszcze z tym kabaczkiem, jest po prostu PALCE LIZAĆ! ;D

nom :) to juz wszystko wiem:) wy macie ochote na cos kwasnego a ja mam ochote na slodkie i sama nie wiem na co:p wczoraj zjadlam tak kwasne jablka ze az oczy z orbit mi wychodzily a tak mi smakowaly a dzis ich juz w sklepie nie bylo:/ wykupili mi je:p za to dzis ochota mnie naszla na jogurty sery biale itp:p zachcianki @ chyba hehe:p oddala bym zycie za jogobelle pieczone jablko

hmm ta frida chyba tak to sie pisze moze frjyda jakos tak w kazdym badz razie jest to taka jak by to wam opisac taka rurka i wezyk:p z jednej strony sie przytyka pod nosek maluszkowi a z drugiej strony jest ten wezyk ktorym wciaga sie powietrze:) i zamiast pchac maluszkowi gruszke gleboko w nos ta fride sie przyklada pod nose i mama ciagnie powietrze i gile wychodza:p same. w srodku jest filterek i dzieki temu mama nie wciagnie gili hihi kurcze nie wiem jak wam dokladnie to opisac ale polecam naprawde i kosztuje w aptece cos kolo 25zl i ma kilka zapasowych filterkow

Ostatnia edycja:
magenta ale mysle ze blekitny kolor wozka pasuje dla chlopca i dla dziewczynki doczepi sie rozowa zabawke i sie nikt nie bedzie mylil;-P

• frida • Apteka internetowa doz.pl

o to jest to:p chyba dobrze linka skopiowalam to jest genialne

Ale dziecko nie ucieka i nie boi sie tak jak gruszki wiem jak moj siostrzeniec moja siora miala z nim siedem swiatow z gilami uciekl ryk byl taki jak by conajmniej ze skory go zywcem obierali:p a ciocia kupila fride i wiki sam potem, chodzil i gile wyciagal:) to nie jest ochydne ta rurka gdzie gile wpadaj jest daleko od mamy ust:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry