reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam tyle napisaly a ja bateri w laptopie malo a pradu niema od 8 nadal ;-( dupa mam nadzieje ze ryby mi nie pozdychaja... trzymajcie sie dziurka martwie sie o ciebie <głaszcze> badz silna:*
ael super opowiesc ;-)
witam nowe staraczki czujcie sie jak u siebie ;-)
zaraz padnie wiec narazie do czasu az mi prad nie wroci...
fifka gratuluje 2 trymestru;-)
dagne czekamy na wiesci od ginka ;-)
a ja mysle czy kupic wozek kurde strasznie mi sie podoba za 450zl jedynie fotelika nie ma a tak wszystko jest jest blekitny tak wyglada Zobacz załącznik 379772Zobacz załącznik 379773
maz mowi ze ladny tez mu sie podoba ale mowi ze zawczesnie na wozek no i co ja mam zrobic??oferta w necie nie bedzie caly czas aktywna a do tego pani mieszka 30 minut odemnie ...

Dziura :-) bo ja przeżywałam to :-) i też słyszałam " Nie chciałem,żebyś się denerwowała" Więc powiedziałam,że jestem jeszcze bardzij zdenerwowana,że coś przede mną ukrywa. Że obiecywaliśmy sobie,że będziemy ze sobą szczerzy a nie na tym związek polega.. i odchodziłam.. niech przemyśli.

Atan jeżli się nie boisz to kupuj. Ja na razie mam jakiś lęk przed takimi zakupami.... pewnie zacznę już kupować rzeczy jak poczuje ruchy i będę spokojniejsza. A co dowózka to fotelik dokupić to już pikuś a skoro jest w dobrym stanie no i nie drogo....

no nie drogo mozna obejrzec osobiscie sprawidzic go a nowe 1600 ale powiem ci ze ja tak mam cos mi wpadnie w oko i sie za kochałam i tak jak wiem jakie lozeczko bedziemy mieli;-P musze z mezem pogadac teraz to spi bo jak pradu niema to niema co robic a laptopy dlugo bez ladowania nie wytrzymują..

Ostatnia edycja:
atan- okazja jest bo i tani i bardzo ladny:) ale tak jak fifka ja tez chyba bym czekala do ruchow dziecka ale nie wiem bo czasem jestem w goracaej wodzie kompana

Ja na razie swoją fascynację ciążową rozładowuję na ubraniach ciążowych i w przygotowywaniu dla mnie rzeczy w razie szpitala. O dzidzi zacznę myśleć po połówkowym. Jak dla mnie to wciąż niebezpieczny okres... a później nie chciałabym po ewentualnej tragedii oglądać dziecięcych rzeczy w domu....

magenta ja jestem na ciebie zlawyjechalas a my sie nie spotkaly dzwonilam i telefon byl nie aktywny ;-P

dlatego tez sie zastanawiam czy beda jeszcze takie okazje i to z tej samej miejscowosci... tez sie troszke boje ale jestem optymistka stalby na strychu..
bateria za sekunde padnie narazie mam nadzieje ze szybko prad wlacza...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry