reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta już nam przeszło :-)

Co do Dziurki.. nie wiem co Ci doradzić kochana :-) Ja jestem dośc wybuchowa.. ja swojemu jak zobaczyłam sms od jego byłej miłości, potem jak on napisał jej,że ją bedzie zawsze kochał wystawiłam walizki za drzwi.. nie lubię kłamstwa i nie lubie jak ktoś coś przede mną ukrywa../ tak sobie pomyślałam.. wiesz my mamy czasem dziwne zagrania ( nie bronie Twojego faceta ! zeby nie było) Ale może on przed Tobą ukrywa ,że ona tam pracuje właśnie po to żebyś się nie denerwowała ( denerwowanie nie sprzyją zaciązeniu)

Co do ksiązki, dlaczego mężczyzni kochają zołzy- super ;-)

Mineralna, dlatego lepiej jest nie planować niczego :-) Będzie dobrze kochana, przecież to jest część Ciebie i Twojego faceta, zobacz,że wiele dziewczyn stara się latami, a Ty marudzisz,że córkę urodzisz ?

Ostatnia edycja:
reklama
Masz racje madziu poprostu sie nakręciłam że to będzie napewno syn a tu co dziewczynka.

wszyscy byli pewni że to dziewcyznka a ja że chłopczyk, mój to w gabinecie omało sie nie posikał z radości

Już jestem :) naprodukowały :) musiałam Basie nakarmić.
dziurko ... magd.a ma rację mój też swego czasu o pewnych rzeczach mi nie mówił, żebym się nie denerwowała :/ oni po prostu myślą inaczej mniejszy mózg albo co mają ;)

dziewczyny trzymajcie trzymajcie :) tylko przez tydzień trzymania mogą was paluszki boleć ;)

mineralna a to dlaczego tak cie to przeraza?? ciesz sie kochana tym ze rosnie jest zdrowa i bedzie piekna jak mamusia:) tego nie zaplanujemy chcemy syna mamy corke i odwrotnie tak czy siak jak zobaczysz ja poloza ci ja na piersi zobaczysz ta milosc do niej i za nic w swiecie jej nikomu nie oddasz

Mineralna, ciesz się, że zdrowa :D
Matko przeżyłam szok!!!!! mam 4 rozstępy na prawym pośladku!!! :szok: nie pomyślałam żeby tam smarować... cholercia... ;/ ale czemu tylko na jednym hehe...

Mineralna, sama pomyśl dziewczynkę można stroić :-) dziewczynki chętniej się przytulają :-) Będziesz miała małą kobietkę w domu, zobaczysz ją kiedyś umazaną Twoją szminką :-) dziewczynki szybciej na ogól zaczynają mówić :-) a jak usłyszysz Kocham Cię mamusiu z takich malutkich usteczek :-) będziesz przeszczęśliwa :-) Bedziesz miała z kim na zakupy chodzić jak podrosnie :-) jak będzie nastolatką będziecie razem przepuszczać wypłątę Twojego małża :-)

Same plusy :-p
a Następny będzie facet :-) zobaczysz :-)

mineralna madzia ma 100 % racje:)
bedzie cudowna mala dziewczynka moja kumpela jak zaszla w ciaze a nie planowala to ryczala chyba do 4 miesiaca potem juz sie oswoila z ta mysla i chciala syna urodzila sie Wiktoria i za nic w swiecie by jej nie oddala nikomu i nie wyobraza sobie bez niej juz zycia

ja po ostatniej owulacji miałam objawy takie:
-sutki mnie bolał, ze nie mogłam w staniku wytrzymać, do pracy za duży zakładałam
-obwódka sutków pociemniała
- bolał mnie jajnik (zaczął około 6 dni po owulacji) i trwał i trwał
- kręciło mi się w głowie
-miałam nieco inny śluz
- brzuch zaczął mnie ciągnąć jak na @ i co????
i 2 przyszła dzień przed a nadzieję szlak trafił
W tym cyklu się nie nakręcam, co będzie to będzie, zastanawiam się tylko czy testować owulacje, czy tez z tym dać sobie spokój

jak będzie nastolatką będziecie razem przepuszczać wypłątę Twojego małża :biggrin2:

Same plusy :-p
:-) to zdanie jest boskie, ale jednocześnie takie prawdziwe;-)

Ostatnia edycja:
Dagne, powinno się smarować pupę, nogi, szczególnie wewnątrz, boczki i brzuch no i piersi.

Mineralna, chyba właśnie dlatego nie chcemy wiedzieć. A nie chcesz córy?

Witam nową staraczkę. Tak, jak Magda napisała, takie wahania to nic nie mówią. A objawy są mylące, nie warto się nakręcać, bo będzie Ci żal, jak tylko się wkręcisz...

Dziurka... Przemyślałam sobie i mam parę wniosków. Po pierwsze ten co dziewczyny, że nie chce Ci mówić, żeby nie denerwować, czym wywołuje odwrotny efekt. Po drugie, że faceci nie wiedzą co to dół, a słowo depresja ich przeraża. Być może sobie gdzieś tam wkręcił, że to przez niego, bo długo się staracie itd. Może, nie wiem. Po trzecie opiekowania się bez opieki nijak nie rozumiem, ale faceci generalnie uważają, że jak siedzą obok to jest opieka, a jak będziesz czegoś chcieć to sama powiesz. I gadanie nic nie zmienia.
Po czwarte, i tu nie mam wniosku, nie rozumiem czemu nei dał Ci wypłaty. Kłóciliście się o kasę, coś chciał kupić, a Ty nie chciałaś? Bo nie widzę związku zdecydowanie.

reklama
Sil, smarowałam brzuszek, boki i piersi (mimo tego na piersiach mam malutkie 2 rozstępy, ale nie widać ich bo zakrywa je stanik), ale kurde o pupie i nogach zapomniałam. Jakoś tak mi utkwiło, że najważniejszy brzuszek :) to nic, mężuś mnie kocha, a z rozstępami da się walczyć po porodzie hehe :)

Do góry