reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
krucha i ja witam nową staraczkę :) my czekamy na efekt pierwszego cyklu starań :)

Nadrobiłam was w końcu :) dziś mam pod opieką siostrę teściowej więc muszę co jakiś czas latać na dół doglądać jej.

W ogóle dziś mi daleko do myślenia o sobie :(

Ostatnia edycja:
krucha napewno nam sie uda predzej czy pozniej:) a kiedy mialas owu?? i pamietaj lepiej sie nie nakrecac i potem miec straszne rozczarowania:/

a ja jestem dwa dni po owulacji juz zaczely mnie bolec piersi i w dodatku sutki katastroficznie daja mi od rana do wiwatu zrobily sie jakies takie dziwne:/ takie wypukle pierwszy raz cos takiego mam

Ostatnia edycja:
krucha napewno nam sie uda predzej czy pozniej:) a kiedy mialas owu?? i pamietaj lepiej sie nie nakrecac i potem miec straszne rozczarowania:/

a ja jestem dwa dni po owulacji juz zaczely mnie bolec piersi i w dodatku sutki katastroficznie daja mi od rana do wiwatu zrobily sie jakies takie dziwne:/ takie wypukle pierwszy raz cos takiego mam

Kochana też takie mam tyle że zrobiły się takie 4 dni po owulacji. Mój wczoraj stwierdził że są inne niż zwykle, nie mam pojęcia czemu takie są też nigdy tak nie miałam

Tabletki anty brałam rok, potem miałam przerwę półroczną i zaczełam brac dwa miesciace, zaczełąm 3 miesiac i przerwałam po kilku tabletkach..troche to skomplkowane,. Ginekolog mowił ze to troche nie dobrze ze przerwałam ale na ciaze to nie ma wplywu.. i jest szansa ze od razu zaskoczy (tak to ujął) hehe

Mam 20 lat., Nasze wesele bedzie w 2014.. Może to troche dziwne ale chcemy aby nasza dzidzia była na weselu. :)

nie wiem czy to juz objaw @ czy co ale pierwszy raz sie tak szybko spotkalam ze swoim objawami jakimis moze to przez to ze nie bralam sobie teraz olejka z wiesolka a jednak on pomaga mi zmniejszy obajwy @. Ale piersi sa mega dziwne wczoraj jak z moim sie przytulalismy wzial mi reke na nie polozyl mowi dotknij zobacz jakeis inne sa:) hehe a ja roznice doipiero dzisiaj zobaczylam sa pelniejsze ale do @ dobre 13 -14 dni

krucha - ja bylam na weselu moich rodzicow mialam 2,5 roku:p i w kosciele wybieglam na sam srodek ucieklam babci i krzyczalam mamo nie idz tam... bo z tego co mi opowiadali to akurat byl moment co milosci do boga mowili czy cos myslalam ze mama z tata ida do niego

Ostatnia edycja:
Krucha, dziwne, czy ja wiem... wiele par już tak robi :) ja jednak wolałam z mężem po kolei :) aż popatrzyłam w kalendarz zobaczyć jaki rok mamy jak przeczytałam 2014 hehe :) pomieszało mi się i myślałam, że już 2012 mamy ;p

nie wiem czy to juz objaw @ czy co ale pierwszy raz sie tak szybko spotkalam ze swoim objawami jakimis moze to przez to ze nie bralam sobie teraz olejka z wiesolka a jednak on pomaga mi zmniejszy obajwy @. Ale piersi sa mega dziwne wczoraj jak z moim sie przytulalismy wzial mi reke na nie polozyl mowi dotknij zobacz jakeis inne sa:) hehe a ja roznice doipiero dzisiaj zobaczylam sa pelniejsze ale do @ dobre 13 -14 dni

Ja nie biorę olejku z wiesiołka, mój wczoraj stwierdził że są tak jakby napięte i podrażnione sutki, i takie właśnie pełniejsze ogólnie tyle że mnie bolą same sutki. Mnie do @ zostało 7 dni

reklama
dagne - hehe powiem ci ze tez jak przeczytalam 2014 to zwatpilam ktory rok mamy:p

Neciuszka- a tez masz takie zabrazowione wokol brodawki?? obwodek ?
heh ja nie wiem nienakrecam sie bo raczej nie ma powodu i zupelnie zawczesnie chyba na to zeby fasolkowe objawy juz byly

Ostatnia edycja:
Do góry