reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuję ty oglądałaś Spartakusa? Czym się różni krew i piach od areny bogów? są jakoś powiązane? bo właśnie upolowałam i zamierzam sobie spiracić :)

reklama
AEL 100 lat!!! :*

A ja dziś miałam pierwsze bliskie spotkanie z toaletą. Teściowa wcisnęła we mnie rybę i niedługo potem musiałam ją zwymiotować :(

zafasolkuję ty oglądałaś Spartakusa? Czym się różni krew i piach od areny bogów? są jakoś powiązane? bo właśnie upolowałam i zamierzam sobie spiracić :)
Nie pamiętam, które to które, w każdym razie one się łączą jeden z drugim. Tylko w TV było tak jakby najpierw II część, a później I początki z takimi wspomnieniami. Ale nie powiem Ci, ze to tak miało być czyli I seria to pierwsza seria, a II to tak jak by zanim ten główny bohater się dostał do szkoły gladiatorów. Poczytaj recenzje w necie, są dobrze zrobione. Mi się podobały obie części - zwłaszcza panowie ;-)

Kurcze nie umiem teraz o tym myśleć
Dostałam właśnie wiadomość, że koleżanka w 16 tygodniu walczy w szpitalu o swoje maleństwo. Beczeć mi się chce:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Nie pamiętam, które to które, w każdym razie one się łączą jeden z drugim. Tylko w TV było tak jakby najpierw II część, a później I początki z takimi wspomnieniami. Ale nie powiem Ci, ze to tak miało być czyli I seria to pierwsza seria, a II to tak jak by zanim ten główny bohater się dostał do szkoły gladiatorów. Poczytaj recenzje w necie, są dobrze zrobione. Mi się podobały obie części - zwłaszcza panowie ;-)

Kurcze nie umiem teraz o tym myśleć
Dostałam właśnie wiadomość, że koleżanka w 16 tygodniu walczy w szpitalu o swoje maleństwo. Beczeć mi się chce:-:)-:)-(

Ojej :( trzymam &&& za koleżankę i maleństwo żeby dobrze było

Zafasolkuję ja się starałam już pół roku przed ślubem. Jak tylko mąż mi się oświadczył. Więc na moją fasolkę czekałam prawie rok... Nie ma reguły kochana...
Trzymam kciuki za koleżankę!

Lovka tulę cię i pocieszę, ze mi nudności i wymioty zaczęły znikać między 11 a 12 tygodniem. Więc już niedużo ci zostało. Dosłownie z dnia na dzień zaczęłam czuć się lepiej. Zdarza mi się jeszcze mały pawik czy jest mi niedobrze jak zjem coś czego dzidzia nie chciała ale teraz ciąża to bajka w porównaniu z początkiem... ;-)

i ty też się trzymaj :) a ja ci tu jakimś filmem głowę zawracałam. Trzeba wierzyć że będzie dobrze, przekonałam się na własnej rodzinie jeśli chodzi o walkę o maleństwo.
Ja się trzymam, najgorsze, że ja takie sytuacje zaraz przekładam na siebie na zapas i z góry się boje co będzie jak się to u mnie przydarzy.
Fifka, no to rzeczywiście troszkę Wam zeszło. Może u mnie będzie szybciej :-D

reklama
Ja oglądałam z zapałem Spartacusa (moje klimaty) :) Ogólnie 1 sezon był super i zaczeli kręcić drugi, ale główny aktor zachorował poważnie, więc przerwano zdjęcia. Fanów była rzesza i producenci stwierdzili, że nakręcą tzw. prequel Gods of the Arena (historię Domu Batiatusa), aby zadowolić i przyciągnąć publikę. Niestety w między czasie okazało się, że Andy Whitfield (grający Spartacusa) musiał zrezygnował z roli, ze względu na zdrowie, a na jego miejsce zatrudniono innego aktora. Dlatego cała prawdziwa druga seria się opóźnia :) czekam na nią z niecierpliwością, chociaż wiadomo, inny aktor to już nie to samo...

Do góry