reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję ja na razie obserwuję i liczę, że dziewczyny, które urodzą podpowiedzą co tak naprawdę jest potrzebne a co nie, no i co praktycznie. Podpatruję również koleżanki i tak właściwie to co mamusia to inne potrzeby i gusta. A przede wszystkim nie oglądam za dużo żeby się przypadkiem nie nakręcić niepotrzebnie. Owszem, spojrzę, pooglądam bo lubię ale nie żeby tak już obstawiać.

Sil no właśnie nie znam, aczkolwiek kilka ze "starych " staraczek znam.
Co do wózka to wiesz, koleżanka mówiła, że nie za wygodne są te z wyjmowanym tym czymś..no wiesz z tym koszem czy jak to się tam nazywa.No ale ja się tam nie znam, powtarzam tylko co mi mówiono.

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie ten nie ma wyjmowanej gondoli, to obok to jest nosidełko, zupełnie osobno, niezalezne od wózka, a gondola jest rozpinana i z niej robi się spacerówkę :)

Zafasolkuję, też ładny :)

Ael wszystkiego NAJ!!! Żeby ci nudności mineły i malec dał odpocząć :-D i żeby spełniły się twoje marzenia! STO LAT!!

Zobacz załącznik 379301

Sweet
trzymam kciuki za następny cykl!! Fluidki specjalnie dla ciebie!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magenta ja ci oddam trochę swojego wolnego jak chcesz... ja mam dość tego odpoczynku.........

Naciuszka
Wam również wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!!
kwiatymilosc2.gif

Sil piękne łóżeczko! Ja na razie z zakupami czekam chociaż do połówkowego, choć już teraz się rozglądam, ale się jeszcze boje... Mój mały na razie ma dwie zabawki :-D
Oooo i taki sam wózek mi się podoba! Mówisz ze dobry tak? Masz już go w domu?

Zafasolkuje też śliczny! Tylko nie wiem który jest "dobry" będę musiała na necie posiedzieć i poszukać...

A ja mam dzisiaj jakiś ciężki dzień. Jestem jakaś zła na swojego... ale nie wiem czy powinnam czy po prostu mi odwala... :confused: nic mi się nie chce... zmęczona jestem ciągle... heh... :-( Chyba te siedzenie w domu mi ciąży....

To co dziewczyny! Macie skype? Robimy dzisiaj imprezkę przez internet z okazji Ael urodzin? Ostatnio baba jakaś smutna chodzi! Może się troszkę rozweseli! :-D

Ael nie było.

Fifka, nie mam w domu, o gwarancję chodzi :) ale czytałam, ze niezniszczalny, choć kobietki narzekają, że ciężki. Dla mnie akurat to nie problem.
Mam do Ciebie pytanie. Mam pomysł, ale potrzebuję Ciebie :) Znaczy pomysłem jest prezent dla mojej Przyjaciółki na urodziny. Chodzi mi o rysunek, technika dowolna. Ja bym Ci posłała jej twarz i sylwetkę, a Ty byś zrobiła całość z tego, z jakimiś elfimi skrzydełkami, czy sukni średniowieczno japońskiej, albo oba. Podjęłabyś się?

Sil podjęłabym bez problemu. Ołówkiem bym to zrobiła, żeby koleżanka bardziej siebie przypominała. Ale mam pytanie co do tej sukni japońskiej... boże chodzi ci chyba o takie dawne ozdobne kimona! Ja w temacie Japonii już długo siedzę i nie wiem o jakie suknie ci chodzi.

Zafasolkuje ja mówię o wieczorze. Wcześniej już ta rozmowa była. żeby wieczorem koło 20 to zrobić.

Tu jest moja praca z fryzurą i kimonem japońskim:

Lovers_by_F_i_l_i_a.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry