reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie ma co przekładać na siebie, bo jeszcze zadziała samospełniająca się przepowiednia. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Zresztą, medycyna teraz naprawdę robi cuda.

reklama
Matko dopiero zdałam sobie sprawę, że jutro jedziemy z mężem na usg 3d :D tak patrzę i patrzę na suwaka i myślę- kurde faktycznie ;) taka zakręcona jestem.

Ja oglądałam z zapałem Spartacusa (moje klimaty) :) Ogólnie 1 sezon był super i zaczeli kręcić drugi, ale główny aktor zachorował poważnie, więc przerwano zdjęcia. Fanów była rzesza i producenci stwierdzili, że nakręcą tzw. prequel Gods of the Arena (historię Domu Batiatusa), aby zadowolić i przyciągnąć publikę. Niestety w między czasie okazało się, że Andy Whitfield (grający Spartacusa) musiał zrezygnował z roli, ze względu na zdrowie, a na jego miejsce zatrudniono innego aktora. Dlatego cała prawdziwa druga seria się opóźnia :) czekam na nią z niecierpliwością, chociaż wiadomo, inny aktor to już nie to samo...

Właśnie ściągam pierwszy odcinek :) lubię te klimaty, oglądałam dynastię tudorów, teraz grę o tron ale pierwszy sezon dopiero był i tylko 10 odcinków jest, dziś znalazłam spartakusa :) mam nadzieję że teraz po przedłużeniu umowy cena za pakiet w którym będzie hbo będzie w odpowiedniej cenie :)

Zakręcona mamusiu opowiesz mam nadzieję jak było słyszałam że to świetna sprawa :)

Zafasolkuję nie wolno tak myśleć! Tak jak napisała Sil! Tu później działa autosugestia więc sama na siebie nieszczęście możesz sprowadzić... Przecież ludzie pokonują najgorsze choroby siłą woli życia i wiarą... tak samo działa to w drugą stronę. Ja poronienie przeżyłam i wiem ze zamartwiając się teraz o tą ciąże niczego dobrego nie wskóram...

Dagne
czekamy z niecierpliwością na zdjęcia z Usg!! (a może i na filmik)

Sil Kciuki trzymam za wizytę! Oby ci pomógł! Ja mam zapalenie pęcherza i furagin biorę... ale coś słabo działa i chyba nie obejdzie sie bez antybiotyku... :no:

Ja się najadłam jak dzika zupy ogórkowej... brzuch już nie moze a oczy jedzą dalej :-D muszę się tuuuuuuczyć!!

Ostatnia edycja:
Matko dopiero zdałam sobie sprawę, że jutro jedziemy z mężem na usg 3d :D tak patrzę i patrzę na suwaka i myślę- kurde faktycznie ;) taka zakręcona jestem.
hahhaha żebyś porodu nie przegapiła:-D

wiem, wiem macie racje
teraz już staram się tak nie myśleć, ale zanim się zdecydowałam na dziecko to nawet koszmary mi się śniły

Ostatnia edycja:
Dzięki Fifka :) na szczęście mam antymikogram więc nie będzie strzelał w ciemno. A na pęcherz dużo pij, dużo kwaśnego, pomaga :) no i ciepło

Dzięki Fifka :) na szczęście mam antymikogram więc nie będzie strzelał w ciemno. A na pęcherz dużo pij, dużo kwaśnego, pomaga :) no i ciepło
Dla mnie na pęcherz, ciepła herbata z sokiem z żurawiny. Ale nie taki syrop słodki, tylko w aptece kupiony wyciśnięty sok - kwaśny jak chole.ra ale smak soku ma i to z ciepłą herbatką.

reklama
To pewnie dlatego ja takie ciągoty do kwaśnych rzeczy mam :-D No nic, w czwartek robię znowu badanie moczu a w piątek mam wizytę więc się okażę co tam się dzieje. A no i to będzie USG genetyczne! ;-)

Do góry