reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobryyy!

Sil no i super łóżeczko! Ja tam nie mam oporów przed kupowaniem uzywanych rzeczy. Chcąc tak wszystko nowe to chyba by człowiek nie wyrobił.Czyli jednak to łóżeczko od jakichś tam znajomych nie wypaliło?

Neciuszka EDIT!!!

dzis drugi dzień clo, wczoraj było okropnie ale żyję

reklama
Dziurka, wypaliło, ale ono było bez niczego, a za materac, pościel itd musiałabym dać 230 zł... a tu mam własne łóżeczko, nie pożyczone z szufladą za 200. Pominę, że małż się tak cieszył, że znalazł i że będzie mógł skręcić... Aż się wzruszyłam wczoraj...

Głos oddany, ale słowo, coraz bardziej ślepa jestem, bo te obrazki to muszę z 3 razy wpisywać, nim trafię...

Sil a to może i faktycznie lepiej. Do tego nie musisz nikomu być wdzięczna itd, nie żebyś musiała być ale róznie to bywa.....
A ja jak ostatnio byłam u rodziców to w piwnicy znalazłam swoje, tylko pomalowane na niebiesko bo się w tym łóżeczku po mnie jeszcze 7 dziaciaków wychowała i, o dziwo, wygląda całkiem nieźle. Tylko, że to już zabytek i z racji takiej ilości wychowanków należy mu się emerytura...

Ahahha przecież tam wyraźnie widać:-) Ale dziękuję ślicznie:-)

A jak tam z kupnem karocy dla Maleństwa?

Ostatnia edycja:
Karoca wybrana, ale czekamy na listopad, żeby nie leciała niepotrzebnie gwarancja :) A z tym łóżeczkiem to dokładnie jak piszesz, bo wiadomo, że z rodziną to na zdjęciu. Niby chętni, ale potem różnie wychodzi :)

Ael, żyjesz?

I Atom dawno nie było...

Atom? hm..chyba nie kojarzę

Sil.. a włąśnie rodzina rodziną ale lepiej liczyć tylko na siebie.
Z tym wózkiem to racja....nawet nie pomyślałam o gwarancji. Rozumiem, że też juz wybrany, ten który kiedyś mi pokazywałaś?

Atom? hm..chyba nie kojarzę

Sil.. a włąśnie rodzina rodziną ale lepiej liczyć tylko na siebie.
Z tym wózkiem to racja....nawet nie pomyślałam o gwarancji. Rozumiem, że też juz wybrany, ten który kiedyś mi pokazywałaś?
a propo wózków jakie bryczki kupujecie? wielofunkcyjne? czy jakieś inne? Ja już się na jeden napaliłam, ale pewnie jeszcze z 5 razy zmienię zdanie, zanim zajdę i urodzę ;-)

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry