reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wiecie, może ja też dziś przesadzam, ale głupio mi się zrobiło, jak przeczytałam, że mąż Neciuszki czyta....

Pyscek, a co na Twoje wyniki powiedział lekarz, bo albo nie doczytałam, albo nie mówiłaś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ze niektóre miałam podwyższone a niektóre niskie, przepisała mi leki abym łykała przez 3 miesiące i żelazo bo miałam widocznie za mało. jak po łykam wszystko wróci do normy :)

nie, wręcz przeciwnie wskazała mi w jakie dni mam się starać a w jakie nie, i dała nam 3 miesiące jeśli nie zajdę będzie musiała wysłać mnie jeszcze na jakieś badania i męża też ... ale mam nadzieje że się uda :)
chociaż z ostatnim podejściem mojego to wątpię w to :-(

Dobry wieczór!
Dziękuję za &&&, przywołać Was do porządku to od razu jakie zainteresowanie, zupełnie jak z facetami(żart).

Mijenka ach zbokolu, powiedz lepiej, że Ty tylko czekałaś aż będę kazała po tyłku sie całowac.
A propo's doopci...mojego jest naj naj naj i koniec!:-D

Mój małż na szczęście nie czyta ale czasem przez ramie zagląda jak brzuch przyuważy albo czasem pyta co tam u moich babeczek

Pyscku cieszę się, że przynajmniej wiecie na czym stoicie. Badania porobione, leki zapisane także do dzieła. Trzymam &&&&

Ostatnia edycja:
etam zmęczony ... najpierw ma siłe i chce a po kilku dniach jak chce to on nie :-( a potem za jakiś czas mnie dopada bo ma chcice a ja wtedy nie chce :-(
uciekam spać dziewczyny bo zmęczona jestem po dzisiejszym dniu, miłych snów życzę :*

reklama
Do góry