reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie dziewczynki kochane :)

To nie tak że mój małż czyta co piszemy, zajrzał mi przez ramię i zaraz go magenta zainteresowała ;) no to się zaczęło ;) ale grzecznie zaraz wrócił na łóżko. Bo aż mi się głupio zrobiło :(

reklama
dziendobry :)
jak tam weekend leci?
oj widze ze nerwowka na forum :( mam nadzieje ze dzis humory juz sa duzo lepsze
ja sie bacznie obserwuje bo mam delikatne plamienia codziennie i sie zastanawiam czy to @ sie zbliza czy czo to... niby jutro powinnam dostac @ , ciekawe jak to bedzie.. mam jednak nadzieje ze nic nie przyjdzie :) i wtedy we wtorek testowanko
na szczescie nareszcie moj kochany maz skonczyl zmiane popoludniowa wiec teraz go wiecej widze, przynajmniej odrywam mysli i nie popadam w skrajonosci doszukujac sie wszelkich objawow na niebie i ziemii :)
akurat kupujemy mezowi motor, wiec latamy po sklepach kupujac wyposazenie no i wybieramy jaki to motorek kupic :p takze czas nam leci szybko :)

dziendobry :)
jak tam weekend leci?
oj widze ze nerwowka na forum :( mam nadzieje ze dzis humory juz sa duzo lepsze
ja sie bacznie obserwuje bo mam delikatne plamienia codziennie i sie zastanawiam czy to @ sie zbliza czy czo to... niby jutro powinnam dostac @ , ciekawe jak to bedzie.. mam jednak nadzieje ze nic nie przyjdzie :) i wtedy we wtorek testowanko
na szczescie nareszcie moj kochany maz skonczyl zmiane popoludniowa wiec teraz go wiecej widze, przynajmniej odrywam mysli i nie popadam w skrajonosci doszukujac sie wszelkich objawow na niebie i ziemii :)
akurat kupujemy mezowi motor, wiec latamy po sklepach kupujac wyposazenie no i wybieramy jaki to motorek kupic :p takze czas nam leci szybko :)

Trzymam &&& żeby to nie @ była :) to małżonek pewnie jak dziecko się cieszy mój miał taką jazdę jak kupiliśmy ostatnio samochód który mu się podobał - mył go i pucował ponad 3 godziny :]

Ja od dwóch dni kiepsko się czuję :( ale do @ jeszcze ponad tydzień

Trzymam &&& żeby to nie @ była :) to małżonek pewnie jak dziecko się cieszy mój miał taką jazdę jak kupiliśmy ostatnio samochód który mu się podobał - mył go i pucował ponad 3 godziny :]

Ja od dwóch dni kiepsko się czuję :( ale do @ jeszcze ponad tydzień

nie dziekuje by nie zapeszac :))) narazie nie czuje objawow zblizajacego sie @ ale ja nigdy prawie nie czulam zadnych dolegliwosci wiec zyje nadzieja tak pol na pol, poniewaz jednoczesnie oswajam sie z mysla ze @ moze przyjsc wiec zeby nie bylo potem placzu

a co do motoru to maz WNIEBOWZIETY jesli mozna to tak nazwac, normalnie oczy mu sie blyszcza jak malemu dziecku
poniewaz to pierwszy motor i nigdy nie mial okazji prowadzic to dzis pojechal wlasnie na 8h szkolenie, po ktorym przy okazji dostanie certyfikat uprawniajacych do znizek w ubezpieczalni , wiec juz od godziny robi to szkolenie i tylko sobie wyobrazam jego szczescie :)
ja zreszta mam w rodzinie cala mase motocyklistow i sama zawsze chcialam smigac, mielismy nawet plan kupowac 2 motory 3 lata temu (bo ja tez chcialam) ale potem przyszedl slub, potem inne plany i sie odlozylo w czasie
teraz kupujemy tylko 1 , bo jak ja mam z brzuszkiem chodzic to nie czas na motor dla mnie :p
wczoraj mielismy mase smiechu kupujac mu kask, kurtke itd bo on duzy chlop, 2XL kurtka ja za to nosze rozmiar S wiecjak wrocilismy do domu i sie wbilam w jego kurtke i kask i jak mu sie pokazalam to sie prawie polozyl ze smiechu :)

a co ci jest ze sie kiepsko czujesz? :( podejrzewasz cos?:)))))
tylko prosze cie nie wkrecaj sobie jak ja ze to moze byc ciaza, bo ja tez i smaczki mialam i slabo mi raz bylo i objawy rozne wypatrzylam, co chwile jajnik albo brzusio bolal ... a czy to bebiko male to sie okaze dopiero..

czesc dziewczynki :) ale mi sie zaczal dzien jestem nie wyspana i czuje sie jak by mi ktos w glowe przywalil:p ukochany sobie poszedl do pracy:( na pare godzinek juz nie moge sie doczekac az wroci i chyba dzis go zmolestuje:p dzis mi taka chcica sie zalaczyla:p a weekend w sumie samotnie spedzam:/ ale jeszcze toszke i J wroci. moj czasem tez przez ramie mi tu zajrzy hehe i ciagle sie pyta czy czasem jakiegos mezczyzny tu nie ma ze tak ciagne na to forum hihi::-D a ja mowie ze sa tu takie kochane dziewczynki ze zyc sie bez niech nie da:p
2sweet - trzymam mocno kciuki zeby @ nie bylo:) fajnie by bylo dowiedziec sie ze mamy nowa fasolke Aei- kochana co sie stalo wczoraj bo taki ponury humorek chyba mialas kochana??
A gdzie asiol iwasek i reszta dziewczynek?? jestem ciekawa jak tam weselicha sie zakonczyly??

Dzień dobły Wszystkim obecnym i później przybyłym :-)
Tak do was zaglądam na momencik :-) Ja staram się w weekendy trzymać z daleka od komputera, taka mała zasada, a jeśli już to mała chwilka symbolicznie w niedziele :-) Mój Małż też jest w pracy, a że śmigamy dzisiaj na obiadek do moich rodziców, to mam wolne przedpołudnie :-)
Pojawiło się u którejś małe co nieco?

To nie tak że mój małż czyta co piszemy
Mój Małżowinek też czasem looknie przez ramię, ale mojej obecności na tym forum i dieta.pl nie komentuje bo wie, że to prawie jak rodzina :-)

bacznie obserwuje bo mam delikatne plamienia codziennie i sie zastanawiam czy to @ sie zbliza czy czo to... niby jutro powinnam dostac @ , ciekawe jak to bedzie.. mam jednak nadzieje ze nic nie przyjdzie :) i wtedy we wtorek testowanko
[...] i nie popadam w skrajonosci doszukujac sie wszelkich objawow na niebie i ziemii :)
ja tak miałam w ubiegłym miesiącu, wyszukałam sobie chyba wszystkie możliwe objawy 1 tygodnia ciąży - po zapłodnieniu i jak przyszła @ to myślałam, ze się nie pozbieram i powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJ takiej nadziei.
a na Twoją fasolkę czekam z niecierpliwością :-)

Ostatnia edycja:
2sweet - trzymam mocno kciuki zeby @ nie bylo:) fajnie by bylo dowiedziec sie ze mamy nowa fasolke

czesc :) jak tylko ide do kibelka to sie bacznie obserwuje, narazie zadnych znakow @.. a do jutra duzo sie moze zmienic... ale ja i tak mam malutka nadzieje;)

Dzień dobły Wszystkim obecnym i później przybyłym :-)
Tak do was zaglądam na momencik :-) Ja staram się w weekendy trzymać z daleka od komputera, taka mała zasada, a jeśli już to mała chwilka symbolicznie w niedziele :-) Mój Małż też jest w pracy, a że śmigamy dzisiaj na obiadek do moich rodziców, to mam wolne przedpołudnie :-)
Pojawiło się u którejś małe co nieco?

hej:) ja tak samo, staram si unikac kompa w weekendy, nie dosyc ze caly tydzien pracuje przed kompem to jeszcze w weekendy ciezko mi sie oderwac :p
zmykam zerknac co w tv leci - tak dla odmiany he he
udanego weekendu wszytskim, buzka

Hej Dziewczyny

Dziurko
Trzymam kciuki za Clo!! Oby zadziałało! Mnie po nim strasznie jajniki bolały... :shocked2:

Nicola witam na pokładzie! :-D jeszcze się z tobą nie witałam! Rozgość się ;-)

Ael Tule :*

Madziu
Mój też czasem na takie dowcipy... Tulę Cię kochana. :* Zobaczysz wrócisz to ci wszystkie złości przejdą, Dziurka ma rację... Po prostu tęsknota wyzwala tobie pewne oczekiwania, a jak on ich nie spełnia to jest złość.

Sil, tak naprawdę to każdy może to czytać.. forum jest otwarte. Ja swojemu nie pozwalam, czasem tylko zacytuję coś na głos co mnie np. rozbawiło :-D

No a ja jestem po weselu... wróciliśmy o 3 do domu i dopiero wstałam... Fajnie było, choć pod koniec byłam strasznie zmęczona i chciałam wracać... ale oczepiny zorganizowali dopiero koło 2 w nocy........ :szok: O 12 goście zaczęli się niecierpliwić... część poszła... jedzenie było takie sobie... choś przy 6 daniach gorących było w czym wybierać.

Najgorsze było to że brzuszek miałam opięty a po tym jak się najadłam już w ogóle myślałam że sukienka w szwach pójdzie... straszny dyskomfort odczuwam przy ściśniętym ciążowym brzuszku :-( No i rodzina się dowiedziała żem w ciąży :-D Nikt mi nie wierzył ze to już 4 miesiąc :-p
Tekst brata ciotecznego:
ja: a tak w ogóle Piotruś będziesz wujkiem!
On:No właśnie taka plotka zaczęła chodzić po weselu... nic nie pijesz, palenie rzuciłaś... a który to tydzień?
ja: 13 tydzień a 4 miesiąc.
On: Ooooo no to plotka chodziła że to 1 miesiąc... żartujesz 4 miesiąc !!??

:-D Zdjęcia wstawię później bo aparat u teścia został.

super fifka :-) nikt nam nigdy nie wierzy ;-p tylko mnie znaja ze wieksza kobitka jestem to mi mowia e tak to chyba 5 miesiac a ja mowie nie 3 :-)
super ze zabawa sie udala :-) napewno slicznie wygladala:-):-)

reklama
Super dziewczyny że wam się imprezy udały, bo mnie dziś humor opuścił :( źle się czuję nic mi się nie chce ogólnie. Objawów się nie doszukuję zobaczymy czy za tydzien @ się pokaże, dziś przez resztę dnia laba totalna i tyle ;) chociaż słońce jak narazie mi tu strasznie grzeje.

Dziewczyny jadłyście bądź robiłyście pomidory kiszone?

Ostatnia edycja:
Do góry