reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jakos ael nie przyszla a chcialam ja spytac czy wolno mi nospe lyknac ;-( ale nie łykne sprobuje sie przespac tzn zasnac i dopiero jutro sie obudzic ;-) wiec kochane trzymajcie sie i dziekuje za mile slowa co do brzuszka ;-) dzisiaj inaczej na niego patrze niz w srode w srode mialam po prostu kryzys jakis hormonalny chyba ;-)
wiec zycze milutkiej nocy i owocnej ;-) a oto nowe fluidki ;-)Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768

Boże... ledwo was nadrobiłam... Lovka i Atanku piękne brzuszki!! Ja chyba z was wszystkich mam najmniejszy... :-( ale to chyba dlatego, ze chudzina jestem...

Sukienki dzisiaj nie odebrałam... bo krawcowa zwęziła za bardzo i teraz się w niej nie mieszczę... do jutra ma ją "popuścić" ale zboczymy... dobrze ze mam też inną sukienkę jakby co. :wściekła/y: wkurzyłam się tym dzisiaj...

Głowa już w papilotach... paznokcie nie zrobione bo nie wiem w której sukience jutro jadę... :angry: Szlag by ją... wszystko na ostatnią chwile...

Fifcia wspólczuje nerwów dodatkowych :-) <przytul> pocieszam Cię,że ja taki brzuch mam bez ciąży, więc jak Ty szczupaczek to widać bardzo :-)

Atanku w ciąży nospę zwykłą łykać możesz jak boli albo ciągnie brzuch. a brzuchal masz super, na leżąco widać górkę, a tam fasolka :-D
Ja swojego na leżąco nie pokaże bo i tak nie będziecie chciały :p

reklama
Do góry