Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
Zobacz załącznik 378638 a to mój króliczek :-)
śliczny ten króliczek
Na prośbę Madzi! Brzuszek:
Ajjj te brzuszki no...przepiękny jest
hej dziewczyny, jestem tu nowa. z M staramy sie od ponad roku o dzidzie, powoli trace nadzieje, powoli zaznajamiam sie z forum
Witam nową staraczkę
a tam goliznai tak same zboczuchy tu są
a brzusio nieprzeciętny
już zabrakło mi chyba słów .. tyle ślicznych brzucholi dzisiaj zobaczyłamajjj niby wczesna ciąża a już widać
![]()
Atanku w ciąży nospę zwykłą łykać możesz jak boli albo ciągnie brzuch. a brzuchal masz super, na leżąco widać górkę, a tam fasolka
Ja swojego na leżąco nie pokaże bo i tak nie będziecie chciały![]()
Ael pokazuj brzuchol !!!może być w majtach
chociaż u Ciebie to już III trymestr to pewnie brzusio wszystko zasłoni
Dziewczyny bardzo dziękuje za te kciukasy w imieniu swoim i KajuchyOpiszę tak w skrócie żeby nie zanudzać :
Operacja przebiegła bez żadnych komplikacji . Było dwóch lekarzy i technik - niesamowici ludzieJak dali jej narkozę usnęła w ciągu trzech minut. Wycieli jej wszystkie narządy rodne, ważyły ok 2 kg(tyle było ropy). Całe szczęście że szyjka macicy była otwarta to się sączyło powoli. Po wybudzeniu była trochę nie swoja ale tego można było się spodziewać. Teraz już powoli dochodzi do siebie . jutro jedzie na kroplówkę i antybiotyk. Wszystko wygląda na to że za tydzień (po zdjęciu szwów ) będzie już normalnie funkcjonowała
Teraz wygląda śmiesznie bo musi nosić koszulkę żeby zakażenie się nie dostało do rany
![]()