reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
Zobacz załącznik 378638 a to mój króliczek :-)

śliczny ten króliczek :) kiedyś miałam podobnego :)

Na prośbę Madzi! Brzuszek:

Ajjj te brzuszki no...:) przepiękny jest :)

hej dziewczyny, jestem tu nowa. z M staramy sie od ponad roku o dzidzie, powoli trace nadzieje, powoli zaznajamiam sie z forum

Witam nową staraczkę :)

Przepraszam za goliznę moją :( Heheh...

a tam golizna :p i tak same zboczuchy tu są :p a brzusio nieprzeciętny :)

już zabrakło mi chyba słów .. tyle ślicznych brzucholi dzisiaj zobaczyłam :) ajjj niby wczesna ciąża a już widać :)

Atanku w ciąży nospę zwykłą łykać możesz jak boli albo ciągnie brzuch. a brzuchal masz super, na leżąco widać górkę, a tam fasolka :-D
Ja swojego na leżąco nie pokaże bo i tak nie będziecie chciały :p

Ael pokazuj brzuchol !!!:) może być w majtach :p:)chociaż u Ciebie to już III trymestr to pewnie brzusio wszystko zasłoni :(

Dziewczyny bardzo dziękuje za te kciukasy w imieniu swoim i Kajuchy :)Opiszę tak w skrócie żeby nie zanudzać :
Operacja przebiegła bez żadnych komplikacji . Było dwóch lekarzy i technik - niesamowici ludzie :) Jak dali jej narkozę usnęła w ciągu trzech minut. Wycieli jej wszystkie narządy rodne, ważyły ok 2 kg(tyle było ropy). Całe szczęście że szyjka macicy była otwarta to się sączyło powoli. Po wybudzeniu była trochę nie swoja ale tego można było się spodziewać. Teraz już powoli dochodzi do siebie . jutro jedzie na kroplówkę i antybiotyk. Wszystko wygląda na to że za tydzień (po zdjęciu szwów ) będzie już normalnie funkcjonowała:) Teraz wygląda śmiesznie bo musi nosić koszulkę żeby zakażenie się nie dostało do rany :)

reklama
fifka współczuję <głaszcze> bedzie dobrze :-*
ael dziekuje ;-) wiedzialam ze wejde do was na chwilke zobaczyc czy odpisalas mi ;-) ja tez chce twoj brzunio ;-) uwielbiam twoj brzuszek ;-) a teraz tabletke i spac ide ;-) i do 13 albo dluzej bede spac ;-) wiec jak wejde ma byc fotka ael ;-) bo inaczej bede smutna... :*

dobra dobra :p ja wchodzę tu o 9 i chce widzieć zdjęcie !:p, a Ty już tak nie narzekaj że mdłości nie było takich strasznych bo to akurat dobry objaw :p:)
a teraz idę spać bo rano fryzjer i przygotowania ;p
dobrej nocki życzę:)

Tylko pół dnia mnie nie było i już... naprodukowały i czytam i czytam :) a jak patrze na te wasze brzusie to aż miło :)

Mnie od wczoraj (.)(.) bolą i do tego pod wieczór jakieś malutkie plamienie było :( a dziś to się czuję jak by mnie coś kopnęło w głowę ;) spać nie mogę bo mi duszno. Ale mam nadzieję, że dzień będzie lepszy. Jadę z kuzynką kupić piaskownicę dla jej szkrabika. Oj co sobie wczoraj wózek poprowadzałam i nabigałam za nim to moje :)

nadrobilam was troszke ja wlasnie sobie robie pranie i troche ogarniam mieszkanko... jakie sliczne brzuszki sie pojawily :):-) AeI a gdzie twoj???? hmmm?? nie ladnie liczlam ze na tej stronce juz zobacze twoj brzuszek:p a mi sie od wczoraj zaczely dni plodne i mojego ukochanego do lozka nie zaciagam hehe jakos nawet nie mam ochoty sie przytulac i chyba hormonki mi swiruja bo nerwowa sie zrobilam potwornie:p az masakra sama sie zastanawiam jak nad tym zapanowac o byle co sie wkurzam wszystko mnie drazni nawet jak moj ukochany chce sie przytulic albo mnie pogilga:p masakra a juz nie wspomne jak cos powie co mnie zdenerwuje swiruje chyba :p jeszcze wczoraj mialam wieczorem taki dzien ze szok moja przyjaciolka chciala popelnic samobujstwo masakra dziecko chciala zostawic ale dzieki bogu jakos sie udalo zapobiec jej glupoty

reklama
nadrobilam was troszke ja wlasnie sobie robie pranie i troche ogarniam mieszkanko... jakie sliczne brzuszki sie pojawily :):-) AeI a gdzie twoj???? hmmm?? nie ladnie liczlam ze na tej stronce juz zobacze twoj brzuszek:p a mi sie od wczoraj zaczely dni plodne i mojego ukochanego do lozka nie zaciagam hehe jakos nawet nie mam ochoty sie przytulac i chyba hormonki mi swiruja bo nerwowa sie zrobilam potwornie:p az masakra sama sie zastanawiam jak nad tym zapanowac o byle co sie wkurzam wszystko mnie drazni nawet jak moj ukochany chce sie przytulic albo mnie pogilga:p masakra a juz nie wspomne jak cos powie co mnie zdenerwuje swiruje chyba :p jeszcze wczoraj mialam wieczorem taki dzien ze szok moja przyjaciolka chciala popelnic samobujstwo masakra dziecko chciala zostawic ale dzieki bogu jakos sie udalo zapobiec jej glupoty

Mój taki stan nazywa don't touchem ;) ja już jestem po dniach płodnyc teraz zostaje tylko oczekiwanie przyjdzie czynie ;)

Do góry