reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 378617neciuszka , na słodko to robię albo z dżemem albo nutellą albo jeszcze śmietana z cukrem i cynamonem![]()
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją sunie, o 11 jadę z nią na operacje![]()
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby operACJA SIE udala !!daj relacje co i jak
daj zdjecieeeeeeeeeee a sukienka w tych kolorach mi sie podoba :-) aaaaaaaaaa jaki słodziasty brzunio ;-)super wyglada ;-)Dagne pochwalę na pewno!Zaraz kawusie zbożową zrobię i spróbuje
A sukienkę na jutro mam taką: Zobacz załącznik 378626 Tyle że moja jest czerwona a ten pas jasny jest biały. I nie ma tych kwiatów tylko wzory wyszywane z koralików. (po prostu ładniejsza od tej, ale ten sam wzór.) Teraz była u krawcowej bo w cyckach za luźna byłaJa noszę rozmiar 38 ale przez brzuszek ciążowy musiałam kupić 40...
Madziu ja nie dawałam zdjęcia brzuszkaNikt nie chciał to nie robiłam :-(
Zafasolkuje mi tą sukienkę kupił mąż - sam wybierał. Bo on właśnie chciał żebym poszła tam jak księżniczka.Jutro fryzjer, paznokietki i jazda!! Ja taką sytuację miałam na odnowieniu ślubu sąsiadów...
slicznyyyyyy a ten piesek boski :-)Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
Zobacz załącznik 378638 a to mój króliczek :-)
no no ja sie nie dziwie suknia piekna kobieta piekna no no ';-)To ja przed wyjściem na wesele wspomnianej szwagierki Zobacz załącznik 378640Zobacz załącznik 378641
ja na zdjęciach ustawianych wyglądam jak niemota, bo się nigdy nie uśmiecham
Fifulka piękny brzusio :-)
witamy i zycze szybkiego zafasolkowania ;-) czuj sie jak u siebie pyraj o co chcesz ;-)hej dziewczyny, jestem tu nowa. z M staramy sie od ponad roku o dzidzie, powoli trace nadzieje, powoli zaznajamiam sie z forum
nic mi nie mow nigdy nie smakowala mi ogorkowa a dzisiaj maz mi od mojejmamy w sloiku do pracy przywiozl i nie zgadniesz mowie no dobra sprobuje i co zjadlam az mi sie uszy trzesly ;-)a ja mam pytanie do zaciążonych ;-)
Macie ochote na coś do jedznia na co nigdy nie zwróciłybyście uwagii nie będąc w ciąży :-) i nie mam na myśli kombinacji śledzie+lody :-)
ChceeeeeeeeeeeeeeKtóra chce zobaczyć mój ciążowo - tłuszczykowy brzuszek? ;D
wowwwwww ale super brzunioo ;-) az zazdroszcze ;-) moj jest inny ;-) super ci z brzuszkiem pasuje ci;-)Przepraszam za goliznę mojąHeheh...
boze ile wy piszecie ??
no ja jednak do kina ide w niedziele bo seanse przegapilam a na czytany nie ide a o 16.20 jest z dabingiem w niedziele wiec czekam do niedzieli na harrego ;-)mam pytanko czy w moze mnie bolec teraz brzuszek przechodzi samo takie jakby skorcze to normalne ?? bo nie plamie ani nic tylko co jakis czas coraz zadziej zakuje...
a zrobilam fajne zdjecia brzuszka na lezaco ;-) a jak widze ja tu sie zjawiam i sie cicho robi ahh
ael jakim programem laczysz zdjecia ?? kilka w jedno taka mozajka ??
Ostatnia edycja:
Aelka zboku :-) co Ty tam robisz :-) coś ostatnio nie piszesz,że zaciągnęłaś znowu swojego do łóżka![]()
A co Ty myślisz, że ja bzykam na lewo i prawo? Może tak by już skończyć z tą płytą?
Mnie mój wkurza i nie mam ochoty na takie pisanie, bo ileż można....
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
kupuj nie żałuj, jak się malujesz to takie palety są rewelacyjne.Dziewczyny mam do Was pytanie, bo może mi pomożecie.... Co uważacie o paletach cieni - np. 60 kolorów. Znalazłam takie zestawy na allegro... i kosztują np. 30 zł... czy któraś z Was ma takie palety cieni i czy polecają??????
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
nic mi nie mow dzisiaj czuje sie strasznie w nocy ne spalam pol bo sie budzilam cala mokra jakby m miala goraczke do tego sachare w ustach pilam i szlam spac daalej i do tego caly dzien pobolewa mnie lekko brzuszek nospa by pomogla ale niewiem czy moge a gdy leze nie boli jedynie gdy siadam nie lubi brzuszek nacisku chyba a zato jak pisalam strone wczesniej odziwo zupka ogorkowka mi smakuje a nigdy mi nie smakowala ;-) mama se mkoja cieszyla jak nigdy ;-)
Podziel się: