reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zobacz załącznik 378617neciuszka , na słodko to robię albo z dżemem albo nutellą albo jeszcze śmietana z cukrem i cynamonem :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją sunie, o 11 jadę z nią na operacje :)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby operACJA SIE udala !!daj relacje co i jak
Dagne pochwalę na pewno! :-D Zaraz kawusie zbożową zrobię i spróbuje :tak:

A sukienkę na jutro mam taką: Zobacz załącznik 378626 Tyle że moja jest czerwona a ten pas jasny jest biały. I nie ma tych kwiatów tylko wzory wyszywane z koralików. (po prostu ładniejsza od tej, ale ten sam wzór.) Teraz była u krawcowej bo w cyckach za luźna była :-D Ja noszę rozmiar 38 ale przez brzuszek ciążowy musiałam kupić 40...

Madziu ja nie dawałam zdjęcia brzuszka :sorry: Nikt nie chciał to nie robiłam :-(

Zafasolkuje mi tą sukienkę kupił mąż - sam wybierał. Bo on właśnie chciał żebym poszła tam jak księżniczka. :-p Jutro fryzjer, paznokietki i jazda!! Ja taką sytuację miałam na odnowieniu ślubu sąsiadów...
daj zdjecieeeeeeeeeee a sukienka w tych kolorach mi sie podoba :-) aaaaaaaaaa jaki słodziasty brzunio ;-)super wyglada ;-)

Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
Zobacz załącznik 378638 a to mój króliczek :-)
slicznyyyyyy a ten piesek boski :-)

To ja przed wyjściem na wesele wspomnianej szwagierki Zobacz załącznik 378640Zobacz załącznik 378641
ja na zdjęciach ustawianych wyglądam jak niemota, bo się nigdy nie uśmiecham

Fifulka piękny brzusio :-)
no no ja sie nie dziwie suknia piekna kobieta piekna no no ';-)

hej dziewczyny, jestem tu nowa. z M staramy sie od ponad roku o dzidzie, powoli trace nadzieje, powoli zaznajamiam sie z forum
witamy i zycze szybkiego zafasolkowania ;-) czuj sie jak u siebie pyraj o co chcesz ;-)

a ja mam pytanie do zaciążonych ;-)

Macie ochote na coś do jedznia na co nigdy nie zwróciłybyście uwagii nie będąc w ciąży :-) i nie mam na myśli kombinacji śledzie+lody :-)
nic mi nie mow nigdy nie smakowala mi ogorkowa a dzisiaj maz mi od mojejmamy w sloiku do pracy przywiozl i nie zgadniesz mowie no dobra sprobuje i co zjadlam az mi sie uszy trzesly ;-)

Która chce zobaczyć mój ciążowo - tłuszczykowy brzuszek? ;D
Chceeeeeeeeeeeeee
Przepraszam za goliznę moją :( Heheh...
wowwwwww ale super brzunioo ;-) az zazdroszcze ;-) moj jest inny ;-) super ci z brzuszkiem pasuje ci;-)

boze ile wy piszecie ??
no ja jednak do kina ide w niedziele bo seanse przegapilam a na czytany nie ide a o 16.20 jest z dabingiem w niedziele wiec czekam do niedzieli na harrego ;-)mam pytanko czy w moze mnie bolec teraz brzuszek przechodzi samo takie jakby skorcze to normalne ?? bo nie plamie ani nic tylko co jakis czas coraz zadziej zakuje...

a zrobilam fajne zdjecia brzuszka na lezaco ;-) a jak widze ja tu sie zjawiam i sie cicho robi ahh

ael jakim programem laczysz zdjecia ?? kilka w jedno taka mozajka ??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do Was pytanie, bo może mi pomożecie.... Co uważacie o paletach cieni - np. 60 kolorów. Znalazłam takie zestawy na allegro... i kosztują np. 30 zł... czy któraś z Was ma takie palety cieni i czy polecają??????
kupuj nie żałuj, jak się malujesz to takie palety są rewelacyjne.

reklama
nic mi nie mow dzisiaj czuje sie strasznie w nocy ne spalam pol bo sie budzilam cala mokra jakby m miala goraczke do tego sachare w ustach pilam i szlam spac daalej i do tego caly dzien pobolewa mnie lekko brzuszek nospa by pomogla ale niewiem czy moge a gdy leze nie boli jedynie gdy siadam nie lubi brzuszek nacisku chyba a zato jak pisalam strone wczesniej odziwo zupka ogorkowka mi smakuje a nigdy mi nie smakowala ;-) mama se mkoja cieszyla jak nigdy ;-)

Do góry