reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Klari to fajnie że pomagasz tym zwierzątkom... :-) Nie nawidzę ludzi i gardzę nimi gdy znęcają się nad zwierzętami lub nawet wtedy gdy się nigdy nimi nie zajmują...
Ten piesek jest śliczny, a jakie ma urocze oczka....

Mam nadzieje, że ten dobry uczynek będzie wynagrodzony w dzieciach :-)

reklama
Dobrze, że trafiliśmy na nią pod klatką tak to byśmy nawet nie wiedzieli, że ma szczeniaki a mieszka na przeciwko Ł. Miała dwa takie pieski jednego my wzięliśmy a drugiego takie małżeństwo. :happy:
he he może nawet nie być wynagradzane ważne, że psina jest bezpieczna :-).

klari szlicznosci:) tego malego slodziaka bym przyjela ale zeby do szwecji go zwiesc masakra tyle roboty:/ krolicze jest tez piekny mialam kiedys tez malego szarego z czerwonymi oczkami

Dziewczyny mam do Was pytanie, bo może mi pomożecie.... Co uważacie o paletach cieni - np. 60 kolorów. Znalazłam takie zestawy na allegro... i kosztują np. 30 zł... czy któraś z Was ma takie palety cieni i czy polecają??????

Witam się i ja:-D

Ael kto się przezywa sam się tak nazywa:-p
Fifka super brzusio, rzuć fluidkiem:-D i zajefajna sukienka;-)
Zafasolkuję nono jaka lacha:szok::-D
Klari sweetaśny ten twój króliczek:tak: a tego szczeniaka to tylko schrupać:-D
Olcia trzymam kciuki za sunię &&&&&&&&&&&&&&:tak:
Myszenka witam i nie martw się:happy:
a Lovka świeci golizną:-D ale też super i też poproszę fkuidka:tak:
Mag a Ty jak się czujesz, oprócz tego, że cały czas praca? ;>

a ja zrobiłam dzisiaj trzy fryzury:szok: normalnie nogi mi prawie w doopkę wlazły:baffled: ale dziewczyny były zadowolone:-D i instruktorka też:cool2:

żem się rozpisała:szok::-D

Madziu żałuję tylko tego, że nie uczy mnie tzw "starej szkoły":-( teraz niby robi się tylko upięcia i na tym głównie się skupiamy...
ale w przyszłym tygodniu zaczynam strzyżenie:-D oj będzie się działo:-D

Ale ty ogólnie jesteś taką osobą, która się niczego nie boi - bądź razie mam takie wrażenie... Oczywiście to bardzo dobrze, i zazdroszczę, bo ja raczej się boje bólu i swojej seksualności wobec obcych...

Nie no czegoś tam się boję, ale po prostu nie daje zdominować się strachowi.

hej dziewczynki w koncu mam weekend boze!!!! ani czasu nie mam wejsc w neta ani nic ciagle praca wrrr ale jeszcze troszke i znowu do polski na pare dni:) widze tutaj sliczny brzuszek i jaka tam golizna hehe :) co najwazniejsze to schowane:) musze sobie isc powtorzyc badania hormonu tarczycy i hormonkow:( nie nawidze klucia:p bleee bleee... zaraz sie biore za obiadek. jakas nowa fasolka sie nam tutaj pojawila??? wszystkie zdrowe?? co tam u Big child?? bo cos jej chyba dawno nie bylo co?? pok sie odezwala? bo duzo mam do nadrobienia:) musze teraz sobie na tym szwedzkim telefonie neta uaktywnic zeby byc z wami nabierzaco jak bede w pracy hehe:)ale prac strasznie mnie ostatnio pochlania z jednej strony fajnie bo duzo sie nie mysli a z drugiej jestem padnieta ciagle

Nowych fasolek brak, Big się nie odzywa :-(, pok fasolki niestety nie ma, ale jest na miesiącu miodowym i się luzuje.

Hej dziewczyny z powrotem :-)
Nie dam rady was nadrobić tylko tak przejrzałam sobie i Witam nową koleżankę w śród nas :-)
Lovka ślicznyyyy Brzuuuusioooo.!! :-)
Zobacz załącznik 378698Zobacz załącznik 378699Zobacz załącznik 378700Zobacz załącznik 378701
A to psina którą wzięliśmy od sąsiadki Ł. która pije... I miała też suczkę malutką ale ją utopiła.. A jak braliśmy go od niego to była pijana...
I oczywiście króliczek tzn. króliczka :-) Imienia jeszcze nie ma.
A piesek może będzie u mojej babci jak się zgodzi a jak nie to będzie do wydania ale tylko w DOBRE RĘCE.! :happy:

Cudne masz te zwierzaczki :-D

Dziewczyny mam do Was pytanie, bo może mi pomożecie.... Co uważacie o paletach cieni - np. 60 kolorów. Znalazłam takie zestawy na allegro... i kosztują np. 30 zł... czy któraś z Was ma takie palety cieni i czy polecają??????

Ja mam paletę ale błyszczących, kupiłam za 40 zeta bardzo wytrzymałe i szczerze powiedziawszy dobry z tymi paletami pomysł, bo cienie są w jednym miejscu do wyboru do koloru. Jeszcze za jakiś czas będę chciała kupić matowe w mocniejszych kolorach.
Więc ja bym brała :-)

reklama
Co do palet to ja się nie mam co wypowiadać bo nie mam i się zbytnio nie maluję jedynie to czasem na jakieś okazje imieniny, urodziny, wesele, itp..
Mijenka a o co chodzi z tą starą szkoło.??
Dobra ja uciekam na pizze do mnie do domu bo mama dziś robi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry