reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ah no impreza ta wyimaginowana u Ael ma być 8 a to nasze spotkanie, które kiedyś nastąpi będzie tak jak przed chwilą napisałam "kiedyś" ...

reklama
Jakby ktoś dzisiaj wszedł na Nasze forum to chyba od razu by wyszedł :-D o takich pierdołach to chyba nigdy jeszcze nie pisałyśmy... poza tym chyba prędzej byy ktoś pomyślał, że to wątek dla umysłowo chorych...

Lenka no weź...nie mów TEGO głośno!Niech Ci nowi zyją w błogiej niewiedzy, dopiero jak wypierzemy im mózgi to się przyznamy ahahha

mijenka, Fifka branoc:*****

Ostatnia edycja:
Hahaha no tak, kurde prawie zawaliłam nasz plan!! Ale ze mnie głupol! Idę spać bo oczy mi padają! Dobranoc moje kochane głupolki!!!!!

reklama
To Ael kiedy ta dżampreza?

Ale forumowo-internetowa czy ta prawdziwa?
Ta pierwsza 8go sierpnia, ta druga jak dorobię się własnego domu i będę miała was gdzie przenocować :p

nie masz dywanika?:szok: to ja nie chcę:-p

Dywaniki są, ale strasznie zakurzone przez ten remont łazienki, no to na takim brudnym Cię nie położę, a dopiero gdzieś za miesiąc wszystkie dywany wymienimy :p

Ael ja tam na którymś zdjęciu widziałam kocyk z delfinkiem i go zaklepuję do spania:cool2::-p

Oooj to kocyk moich kotów, poza tym jest we Wrocławiu u moich rodziców, a koty to się nie podzielą z nim :-D
No u moich rodziców to ja bym miała nawet gdzie położyć 30 osób na chama, 100 metrowe mieszkanie a podłóg pełno :-D

Do góry