reklama
S
Silmiriel
Gość
Czy ja mogę poprosić o streszczenie? Bo normalnie szok.. Zatrzymałam się na stronie 2767... a teraz jest 2795.. z godzinę bym nadrabiała 
Ja się pochwalę
za tydzień, w czwartek oficjalnie możemy rozpocząć budowę
A ekipa wchodzi 8 sierpnia
Ja się pochwalę
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
A no jeśli nie płaciłaś za to to może właśnie dlatego tak olewali wszystkich. Niestety tak jest już na tym świecie, a raczej u nas w Polsce..
Aga hm...właściwie to dużo ale niestety tych wieści najbardziej pożądanych brak. Fasolki lipcowej niestety nie ma.
Sil ogólnie to się talenty objawiały i mamy z tej okazji Haloween robić a nocować u sog(ja na parapecie z kotem). Dziewczyny mają robić pazury, makijaże i fryzury a potem ja w tym wszystkim będę gotowała. No.
Aga hm...właściwie to dużo ale niestety tych wieści najbardziej pożądanych brak. Fasolki lipcowej niestety nie ma.
Sil ogólnie to się talenty objawiały i mamy z tej okazji Haloween robić a nocować u sog(ja na parapecie z kotem). Dziewczyny mają robić pazury, makijaże i fryzury a potem ja w tym wszystkim będę gotowała. No.
Ostatnia edycja:
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Ale głupek ze mnie , ze nie weszłam na youtuba. Dzięki za filmiki 
Mijenka wiesz co wg mnie jeśli czujesz że w tej szkole się czegoś nie nauczyłaś a chciałabyś to powinnaś poświęcić ten rok i przenieść się do tej drugiej szkoły. Najważniejsze są podstawy . A poza tym kto powiedział że balejaż nie wróci do mody tak jak masa innych rzeczy? Nie powinna tak stawiać sprawy. A jak ktoś będzie chciał balejaż to co miałabyś powiedzieć " w szkole mnie nie nauczyli"?Gusta są różne i się o tym nie dyskutuje.
Mijenka wiesz co wg mnie jeśli czujesz że w tej szkole się czegoś nie nauczyłaś a chciałabyś to powinnaś poświęcić ten rok i przenieść się do tej drugiej szkoły. Najważniejsze są podstawy . A poza tym kto powiedział że balejaż nie wróci do mody tak jak masa innych rzeczy? Nie powinna tak stawiać sprawy. A jak ktoś będzie chciał balejaż to co miałabyś powiedzieć " w szkole mnie nie nauczyli"?Gusta są różne i się o tym nie dyskutuje.
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ale się zdenerwowałam!!!! Normalnie świństwo!!! Upatrzyłam sobie piękny sweterek H&m na Allegro w naprawdę okazjonalnej cenie i czekałam tylko na wypłatę, teraz wchodzę żeby go kupić a tam o 13 jakiś chłop go kupił :-( a rano jeszcze sprawdzałam i tak się cieszyłam, że jest.
Aga_27
Ciężarówka :)
Kochana nic się nie martw. Na pewno się uda!! Musi się udać!!
Ja jeszcze świeżutka jestem w temacie i pewnie jak większość z nas na początku, wierzę że szybciutko się uda. Ale się nie nastawiam, bo nie ma sensu. Powolutku każdej z nas się uda i będziemy mamusiami
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Aga ja wiem, wiem. Pisałam o tym raczej, że w każdym miesiącu jakaś Fasolinka była tylko lipiec jakiś taki mało płodny
Lenka no a więcej takich nie ma? Kurcze szkoda ale co zrobić
Lenka no a więcej takich nie ma? Kurcze szkoda ale co zrobić
S
Silmiriel
Gość
Na parapecie z kotem,... Dziewczyny, co wyście piły, jak mnie nie było? 
Witam Aga

Witam Aga
reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Ojj dziurka a może właśnie lipiec był marny żeby w sierpniu się posypały co?? :> I Iwaskowi pomysłów zabraknie do tego wierszyka
Sil nie wiem co piły bo mnie też ominęło
Sil nie wiem co piły bo mnie też ominęło
Podziel się: