reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
a ja Wam powiem, że mam mały problem...
otóż chciałam zmienić szkołę i na drugi rok przenieść się do innej i dzisiaj byłam w jednej dowiedzieć się, co i jak... i normalnie szok! porównując swoją obecną do tej nowej to jest różnica jak niebo i ziemia!
ale chodzi mi głownie o to, czy nie lepiej zacząć w tej nowej wszystkiego od początku?
bo jak tak porównałam tą z tamtą to wydaje mi się, że tak naprawdę nic się nie nauczyłam :-(
Przepraszam ale nie doczytałam Twojego posta!! Ale jeśli chodzi o ten sam kierunek to pewnie większość przedmiotów miałabyś takich samych więc może dałoby się pójść na kompromis z wykładowcami i przepisali by Ci oceny, chodziłabyś sobie na wykłady żeby się douczyć wszystkiego ale miałabyś ten jeden stres mniej przed egzaminami... Tyle tylko, że zmarnowany rok. A to już zależy od Ciebie. Ja zaczęłam zaraz po maturze kierunek finanse i rachunkowość (mimo, że ciągle chciałam iść na pedagogikę ale w ostatniej chwili stwierdziłam, że to bardziej przyszłościowe :/) i już po dwóch zjazdach po prostu sobie darowałam i mimo, że straciłam jeden rok i kupę kasy bo musiałam zapłącić im za cały semestr mimo, że nie chodziłam to nie żałuje bo teraz robię to co lubię a taki rok odpoczynku od nauki też mnie troszkę zmobilizował.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
No co no

Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
No doszłam do końca!
Ominęły mnie jakieś zaproszenia na imprezkki
znajdzie się też miejsce dla mnie? 
Atan ja pytałam o śluz
Mój mi tu przez ramie zagląda i muszę chować trochę jakby zobaczył o czym tu sie gada to by za głowę się łapał
Odnośnie Wrocławia to mama mi coś wspominała , że jest jakaś fontanna multimedialna :>? Któraś z Was ma może jakieś zdjęcia z tego miejsca??
Któraś z Was (przepraszam , że nie pamiętam która) pytała o to kto teraz testuje
Ja chyba jestem po She
Nie mam pojęcia czy sobie już wkręcam ale normalnie dalej mnie jajnik kłuje
Atan ja pytałam o śluz
Mój mi tu przez ramie zagląda i muszę chować trochę jakby zobaczył o czym tu sie gada to by za głowę się łapał
Odnośnie Wrocławia to mama mi coś wspominała , że jest jakaś fontanna multimedialna :>? Któraś z Was ma może jakieś zdjęcia z tego miejsca??
Któraś z Was (przepraszam , że nie pamiętam która) pytała o to kto teraz testuje
Nie mam pojęcia czy sobie już wkręcam ale normalnie dalej mnie jajnik kłuje
aael widze ze zmiana awatarka :-) sliczny ale sie teraz przyzwyczaic nie umiem ;-p
Dziękować kochana, oczywiście dałam na FB to Madzia nie omieszkała nieźle skomentować
Odnośnie Wrocławia to mama mi coś wspominała , że jest jakaś fontanna multimedialna :>? Któraś z Was ma może jakieś zdjęcia z tego miejsca??(
[video=youtube;9InQJ1VwC0w]http://www.youtube.com/watch?v=9InQJ1VwC0w[/video]
Sama kręciłam bo cud miód malina

Zdjęć parę:

Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Olciaa masz ‪Wrocław Fontanna Mutimedialna (piękna i bestia)‬‏ - YouTube
Mój jak jest w domu też próbuje zaglądać jednym okiem ale doopa, nie dam bo by mi nagadał jeszcze że o takich głupotach gadamy
Właśnie Ael jaka słodka sota, normalnie miut, cit i łozeski
Mój jak jest w domu też próbuje zaglądać jednym okiem ale doopa, nie dam bo by mi nagadał jeszcze że o takich głupotach gadamy
Właśnie Ael jaka słodka sota, normalnie miut, cit i łozeski
głównie zależy mi najbardziej na pracowni...
dzisiaj babka dała mi obejrzeć program nauczania z tego konkretnego przedmiotu i jest kolosalna różnica, tym bardziej, że tutaj nauczyciele naprawdę wymagają, żeby się czegoś nauczyć a u nas nauczanie wygląda tak, że babka sobie wybrała, czego będzie nas uczyć a czego nie, np. stwierdziła, że nie będzie nas uczyć balejażu bo to już niemodne (mimo, że w programie jest)
po prostu boję się, że jak pójdę normalnie na 3 semestr to i tak będę musiała się cofnąć do pierwszego bo nie czuję się, żebym umiała:-(
dzisiaj babka dała mi obejrzeć program nauczania z tego konkretnego przedmiotu i jest kolosalna różnica, tym bardziej, że tutaj nauczyciele naprawdę wymagają, żeby się czegoś nauczyć a u nas nauczanie wygląda tak, że babka sobie wybrała, czego będzie nas uczyć a czego nie, np. stwierdziła, że nie będzie nas uczyć balejażu bo to już niemodne (mimo, że w programie jest)
po prostu boję się, że jak pójdę normalnie na 3 semestr to i tak będę musiała się cofnąć do pierwszego bo nie czuję się, żebym umiała:-(
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
mijenka a nie szkoda Ci roku? ale z drugiej strony jak masz skończyć tą szkołe i nic nie umieć to lepiej teraz niż za kolejny rok
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Mijenka ja w takim razie bym się przeniosła, widzę, że masz taki kierunek w którym niestety musisz się nauczyć....
A co do tych fontann coś podobnego jest właśnie w Pradze, rodzice nagrywali filmik, tylko bardziej rozwinięte bo tam jeszcze była piosenka z filmu "uwierz w ducha" i na ścianie wody z kilku fontann był wyświetlany urywek tego filmu jak lepią te dzbanki
A co do tych fontann coś podobnego jest właśnie w Pradze, rodzice nagrywali filmik, tylko bardziej rozwinięte bo tam jeszcze była piosenka z filmu "uwierz w ducha" i na ścianie wody z kilku fontann był wyświetlany urywek tego filmu jak lepią te dzbanki
Podziel się: