reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil juz sobie zapisałam także w okolicach lutego kierunek Krakau....:-D
A tak w ogóle to cieszę się strasznie, że tak szybko ruszycie z tą budową. Toż jest nie lada wyczyn
mijenka wiesz, ja pyskata strasznie i odpowiedziałabym jej pewnie, że nie mniej niż ona. Boziuuuu i tacy ludzie chcą innych czegokolwiek nauczyć

reklama
Magda z teściem Twoim... Życie mi miłe, więc nie zapytam komu współczuć :p jak dobrze, że ja mam urodziny w lutym, zdążą zapomnieć :p

Jemu, jak się napiję to się w mig migowego nauczę :-)
Sil już zaproszenie dostałam na 18nastkę Twoją :-) więc w lutym się tam zjawiamy :-)

Jaka kużwa Magda! Ja miałam z twoim teściem spać i z wyra wygonić się nie dam!
ALe to pierwsza impra a druga u sog, haloweenowa

Dziurka ale Magda pisała wcześniej o spaniu z teściem, ale powiem Ci, że nie ma problemu, możecie w trójkę spać, teść będzie wniebowzięty XD

W sumie to ja mogę z tym chomikiem... :zawstydzona/y: tam w tej klatce... :zawstydzona/y: jeśli jeszcze nie zarezerwowane...

Chomik jeszcze nie zajęty, ale klatka mała na pewno chcesz? Zmieścisz się z trójką dziewczyn na narożniku :-D

Magda z teściem Twoim... Życie mi miłe, więc nie zapytam komu współczuć :p jak dobrze, że ja mam urodziny w lutym, zdążą zapomnieć :p

Haaah kochana one nie zapomną o Twoich urodzinach :p

ja u soglam mialam zdjecia robic ;-) a nic nie pily tylko kazda miejsce wybierala a zapomnialam powiedziec przyjade z materacem ;-) bo ja wtedy moge miec niezly brzuszek ;-P a ja dzisiaj pilam wode niegazowana i soczek jabuszkowo brzoskwiniowy :-)

magdalena współczuje <glaszcze>

a ja mam 9 pazdzirnika urodzinki:-)

Materace jakieś by się skombinowało podłogi trochę jest XD, a o urodzinkach pamiętać będę :-D

Lenka jest miejsce wolne NA teściu..także wiesz, tu będę dobra i Ci miejscówę odstąpię.:-D

Ael...kurna ale teść nie zwieje? A jak spadnie to konsekwencje jakieś będą?

Wiecie co dziewczyny, ale niezależnie która będzie z nim w łóżku on i tak będzie zadowolony, że ma młódki pod ręką XD hihi, poza tym na podłodze zmieszczą się dwie dziewczyny, nawet na komodę jedną z wam mogę ułożyć, także 5 dziewczyn w pokoju plus teściu ahh no niebo :-D
Normalnie jesteście kochane nienormalne :p

Sil kabina wolna możesz zajmować XD

Magdalena Ty jesteś ciężarna i mężatka, więc w głowie Ci spanie z obcymi facetami?
Chcesz,żeby mąż złożył wniosek o rozwód ? :-D

reklama
Do góry