reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

She...a ja z tym moim organizmem dopiero mam przeboje. No ale pożyjemy, zobaczymy. Z Tarnowa, mówisz. To ja kurna wiem i wcale nie tak daleko ode mnie. Ja to Pyscka kiedyś muszę dorwać i się zobaczyć tak realnie bo my mieszkamy od siebie jakieś 20 km.

Lenka...hahha..no powiem Ci, że ja też do Zabrza się nie palę:-D
A w ogóle to tyż jakiś pomysł na imię...Lena Rybak...hm

reklama
czesc dziwczynki:)

piękne te historie poznania:):)
Lovka wspaniale że juz w domku i wszystko w porządku:):)

Widzę że płodzicie o tych swoich menach i jedzeniu i w ogóle o wszystkim....:):)
A która najszybciej testuje?? za kogo trzymać kciuki???

reklama
No niestety, ja też byłam napalona na Julkę ale jak 3 moje koleżanki dały tak na imię swoim córką to zrezygnowałam. Wszystkie imiona są popularne ale Julka już szczególnie. Ja studiuje pedagogikę i jak w tamtym roku miałam praktyki w przedszkolu to najwięcej było Julek, Zuź i Zosi

Spoko, na razie się nie pali bo do narodzin daleko a płci jeszcze nie znamy.Ja czuję niemal na pewno ze to będzie syn (kurde nie mam pojęcia skąd takie silne przeczucie) ale tak sobie już rozmyślam. Odkąd po raz pierwszy usłyszałam imię Kornelia zakochałam się w nim bez pamięci!

Fifka ja mam dokładnie takie samo przeczucie od samego początku :p Już się nawet nastawiłam na syna chociaż zawsze marzyłam o córce i będę na prawdę w szoku jak mi lekarz powie, że będzie córa. Co oczywiście nie wyklucza, że jak najbardziej szczęśliwa. Teraz to mi to już obojętne, najważniejsze aby było zdrowiutkie. Chociaż teraz wszyscy mi mówią, że będzie dziewczynka.

Do góry