reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael to my dwie lwice :cool2: ja zaraz po tobie mam urodziny! 15 sierpień!

To Ty święta, jak urodziny na Matki Boskiej Zielnej XD XD

aaaa co tu za impreza się szykuje? Ael 18-stke robi?:-D

Chyba 12nastkę chciałaś napisać :p

O kurka Ael a parapety szerokie masz? bo jak nie to materac przywiozę :D

Parapetów szerokich nie mam, ale duży kawałek podłogi się znajdzie XD

Dobryy :-)

Ja do teścia spać pójdę :zawstydzona/y: chyba mnie nie wyrzuci ?:>

Haha teściu nie pogardzi młódką, ma sofkę 2osobową XD

Ja się do Ael przytulę :-D Malutka jestem na pewno się zmieszczę!

No ja nie wiem czy się do mnie przytulisz jak mój się będzie tulił, ja sama duża to my w wyrze miejsca nie mamy na doczepkę :p

Się pytałam co to za impra i czego nie jestem zaproszona

Kochanie bo ja nikogo nie zapraszam, tu się dziewczyny same zapraszają.

reklama
Niach niach :D to kto robi ciasto i tort urodzinowy?:p

Wiem , że milion razy pewnie to już pisałyście , jak mnie nauczycie to też będę dzieliła się wiedzą:p , Jak jest implantacja zarodka to śluz zawsze jest brązowy czy delikatnie krwisty? Czy biały też może być? i jaka jest jego konsystencja? Nie żebym coś u siebie widziała ale z ciekawości pytam czego się można spodziewać.

Się pytałam co to za impra i czego nie jestem zaproszonaZobacz załącznik 375941
Magda właśnie, jak tam Ci w tej UK?

W UK dobrze :-) spię z kotem :-D znaczy jak wróci imprezowicz :-) do południa nie ma nikogo moja sis śpi do 13... także mam luzy bluzy :-) wanna i łazienka cała dla mnie :-p

Dziurka Ael niedługo ma urodziny i nikogo nie zapraszała... bo my się same wpraszamy i wybieramy już miejsca na nocleg :-D

Magda ja mam jeszcze malutki brzuszek, da rade :-D Mój M ma brzuchy którego nie powstydziłaby się niejedna ciężarówka a dajemy rade :blink:

Fifka mój też :zawstydzona/y: ja 50 kg a on 120 :-D

Haha teściu nie pogardzi młódką, ma sofkę 2osobową XD

No widzisz :-)

Kochanie bo ja nikogo nie zapraszam, tu się dziewczyny same zapraszają.

Jaaasne :-)

Olcia, to zależy :-) u niektórych nawet temp nie spada na domniemaną implantacje :-) podczas implantacji może się krew pojawić, a może być podbarwiony śluz :-) czytałam,że niektórym na implantacje było niedobrze i myślały,że przytulą kibelek :-) a część nie odczuwa nic :-)

Ostatnia edycja:
Haha Magda to mój podobnie waży i ma prawie 190 cm wzrostu no i cieplutki bolierek :-D

Heheh Ael nie wiem czy święta ale przez to święto w kościele przy chrzcie ksiądz sam nadał mi imię Maria. Nie mam go w dowodzie, ale na akcie chrztu, bierzmowania no i teraz ślubu ;-) - znaczy na drugie Imię.

Olcia, każda kobieta jest inna... ja na przykład nie miałam żadnego dziwnego śluzu... od taki jak po owulacji w czasie niepłodnym. - mętny i kleisty.

Dyro. pojechała, tak więc do 15 mogę z Wami posiedzieć :-)

Dziurka Ael niedługo ma urodziny i nikogo nie zapraszała... bo my się same wpraszamy i wybieramy już miejsca na nocleg :-D

Magda ja mam jeszcze malutki brzuszek, da rade :-D Mój M ma brzuchy którego nie powstydziłaby się niejedna ciężarówka a dajemy rade :blink:

No mój mąż też ma taki brzuszek jak zaawansowana ciążą :-) ale jakoś mi to nie przeszkadza... tak więc nie tylko ty masz brzuszkowego w domu ;-)

Niach niach :D to kto robi ciasto i tort urodzinowy?:p

Wiem , że milion razy pewnie to już pisałyście , jak mnie nauczycie to też będę dzieliła się wiedzą:p , Jak jest implantacja zarodka to śluz zawsze jest brązowy czy delikatnie krwisty? Czy biały też może być? i jaka jest jego konsystencja? Nie żebym coś u siebie widziała ale z ciekawości pytam czego się można spodziewać.

Ja mogę upieć torta... :-) tzn będzie to mój pierwszy raz ale mogę spróbować, co wyjdzie to wyjdzie :-D A co do Twojego pytania, to raczej nie pomogę :-( bo sama nie wiem

Witam w domku ;) Już siedzę w swoim własnym fotelu, w naszym domku i czuję się świetnie. Oprócz tego siusiania to nic mi nie dokucza. Ani mdłości, ani wymioty... :D No wspaniałe samopoczucie! ;)

A co, impreza u Ael? Tak, tak... 18-nastkę robi! ;) Ha ja w tym roku 24 :p Też możecie uderzyć do mnie... ;) Idę się wykąpać :D Jesteśmy przeszczęśliwi ;)

No mój też jest dość wysoki bo 183 cm no i ten brzuszek :-) a ja taka kurka przy nim... ale zawszę chciałam mieć wysokiego męża... bo nie muszę np. wieszać firanek :-D

No ja dzisiaj na obiadek robię zupke... nie wiem jeszcze dokładnie jaką... ale chyba krupnik, bo mam na niego ochotę... Mój mąż nie będzie pocieszony :-D

reklama
No jeszcze południa nie ma i coraz gorzej. Nie dość, że znowu te curewskie mdłości przy chodzeniu nawet mnie biorą to teraz się okazało, że kafelki decour są curwa krzywe! Co za ..uj to robił! Wszystkie 6 kafelków dekorowanych są krzywe, nie są proste tylko mają lekkie zakrzywienie także przy prostym środku końce się odchylają! Za taką curwa cenę to ja powinnam mieć pozłacane! Ja pierd....

Do góry