reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

5 lub 7 mogą przeżyć w drogach rodnych kobiety, jak są naprawdę mocne, ale każdy ginekolog radzi co dwa dni :) bo słabną i nie przeżyją nawet 72 godzin :)

Lecę papierki załatwiać.. Krakowie witaj :p

reklama
Sil dziękuje za informację! U mnie jest nieco inaczej bo na razie to szefowa za mnie płaci więc nie szkodzi ze jest małe opóźnienie. Poza tym ja mam tydzień na dostarczenie i ona też a akurat spóźni się z tym zwolnieniem dwa tygodnie wiec bez stresu.Dla mnie dopiero od sierpnia Zus będzie płacił zasiłek i wtedy to każde spóźnienie może być problematyczne.

Olcia
dzięki za przepis :-D a teraz tak patrze przepis ekstra ale dla mnie,mój nie przepada za daniami niemięsnymi... cholera jak chce coś takiego zjeść to gotuje dwa obiady :wściekła/y:

She preferuje kuchnie mięsną, znaczy nie ja a mąż, a to dla niego głownie szykuje bo zaraz z pracy wróci.

Dziurka
dobrze się czuje, mdłości są już niewielkie, nie plamie... tylko brzuch ciągnie... ale jk dzidzia w takim tępię teraz rośnie to się nie dziwię e tam się wszystko rozciąga!

Lamia spagetti miałam wczoraj :-D a raczej coś podobnego - rurki makaronowe nadziewane mięsem i w sosie pomidorowym. Przedwczoraj były plaski ziemniaczane... NORMALNIE CZYTASZ MOJE MENU :shocked2:

Ostatnia edycja:
Bry dziewczynki

Kominiarze byli, czekamy na pisemko, łóżko przywiezione, ładnie przez panów złożone zajmuje miejsca w cholerę XD
A ja idę spać, na stojąco lecę na ryj, te wszystkie nerwy emocje z wczoraj opadły i dziś czuję się jak najgorsze flaki świata....dżisyyys jeszcze mam urodziny na kilka dni...... booosz jaka ja stara już!

Ael to kiedy?? Będziemy świętować !! Swoją drogą kiedyś prowadziłam swoje forum i tak z dziewczynami właśnie z jakiejś tam okazji zrobiłyśmy imprezę na forum! Była jedna osoba co polewała a my "chlust" i głupie gadki, śpiewanie 100lat itp :-D można jeszcze skype podłączyć! mówię wam, ani grama alkoholu a wszystkie upite atmosferą były!

A przy Ael poumieramy ze śmiechu! :-D

oo fifka to uważaj bo może i w twoich myslach poczytam :-D

Ael: o odezwała się babcia - toż tu same młódki na tym forum szaleją, połóż się spać na nowym łóżeczku to coś ci sięfajnego przyśni

a imprezka jak najbardziej , powód zawsze można jakiś znaleźć , no ale poczekamy na parapetówę u Ael :))

A która pierwsza rodzi? to i pępkowe trzeba będzie wypić :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Ael to kiedy?? Będziemy świętować !! Swoją drogą kiedyś prowadziłam swoje forum i tak z dziewczynami właśnie z jakiejś tam okazji zrobiłyśmy imprezę na forum! Była jedna osoba co polewała a my "chlust" i głupie gadki, śpiewanie 100lat itp :-D można jeszcze skype podłączyć! mówię wam, ani grama alkoholu a wszystkie upite atmosferą były!

A przy Ael poumieramy ze śmiechu! :-D

Nie będzie żadnej impry co wy, zdołować mnie chcecie..... :baffled: Specjalnie mi to zrobicie...
8 sierpnia...

Ael: o odezwała się babcia - toż tu same młódki na tym forum szaleją, połóż się spać na nowym łóżeczku to coś ci sięfajnego przyśni

a imprezka jak najbardziej , powód zawsze można jakiś znaleźć , no ale poczekamy na parapetówę u Ael :))

A która pierwsza rodzi? to i pępkowe trzeba będzie wypić :tak::tak:

Ale ćwierćwiecze wieku kończę, ĆWIARTKĘ! Toż to dołujące!
Pierwsza z udzielających się wystaranych rodzi BigChild ale ona tak rzadko na forum się tutaj odzywa, potem ja, Lilly, oj i nie pamiętam kto dalej, trza by było do Iwaska blogu zajrzeć.

O taaaak wszyscy jedziemy do oleśnicy!!!!! Masz Ael duże łózko? :cool2:

Jezuuu, ja mam 50 metrowe mieszkanie! No chyba, że jedna drobna będzie spać w brodziku nowego prysznica, dwie upchamy na balkon, jest narożnik już więc na chama można w poprzek ustawić no to ze 4 osoby się położą, jest jeszcze wózek, taki duży biurowy fotel...a co dacie radę XD

ja zamawiam sobie ten duży biurowy fotel :))

a to składam wam już życzenia sto lat sto lat niech żyją nam - solenizantki , bo ja od piątku mam urlop 2 tygodnie z czego w poniedziłaek wybywam do Zakopca więc nie bede obecna na formum.

reklama
Do góry