reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czyli mam się oswoić i zacząć nosić pieluszki? :p Wstawię Wam fotkę mojego brzusia w tym tygodniu... może! ;D Małego Symcusia nie widać jeszcze :(

reklama
oj Kobietki ja w ciąży nie jestem a czasami (aż wstyd:zawstydzona/y: sie przyznać) też tak mam szczegolnie jak chce szybko kichnąć ale żeby tak gdy chce mi sie siusiu to nie...

Lovka jak nie miałaś takich dolegliwości przed ciażą to po porodzie bedziesz miala klopot z glowy;-)

Ma_gdaleno skoro nie narzekasz to naj wazniejsze... Ile my kobiety musimy poswiecic zeby zobaczyc mala Istotkę, osobe ktora bedziemy bezgranicznie kochać...:-)

Ostatnia edycja:
Madziulka no ja nie narzekam ogólnie bo podoba mi się bycie w ciąży :-D ale ten kręgosłup to coś okropnego...

Ael co do remontu łazienki to to jest najgorsza sprawa jak może istnieć :/ Ani się wykąpać ani wysrać za przeproszeniem... :|

Lovka współczuje, nic fajnego. Jak miałam zapalenie dróg moczowych przed ciążą to też mi się tak zdarzało

Madziulek ja w ostatniej chwili czuję, że chce mi się siusiu. I baach! W aptece mąż poszedł po coś właśnie takiego dla kobiet w ciąży i mi dali URINATIN. Myślę, że pomoże!

Eh idę spaaać! :D Dobranoc:*

Też mam podobny problem... tyle że ja nie czuję że po kropelce popuszczam... za to jak nałożę wkładkę to widać, ze tak jest. radzę sobie z tym chodząc częściej do łazienki, nawet jak nie czuję ze mi się chce. I mi pomaga.

Czasami to się czuje, że jestem nie widzialna :-( ostatnio nikt nie odpowiada na moje posty, tzn pisze coś i tak jakby ich w ogóle nie było :( ah albo mi się wydaje. No nic, nie ma co się nad sobą użalać, trzeba iść spać. Dobranoc!

Magdalena czasem człowiek nie wyłapie wszystkich postów... Na pewno tylko Ci się wydaje :-) Wybacz nam głupolom o tez 12 w nocy ciężko się myśli :*

reklama
magda :* wybacz nam ja po pracy i nie jadlam kolacji bo mi niedobrze... to ciezko mysle i niedlugo jak nadrobie wszystko to ide spac :-)

Do góry