reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No troszkę już widać... :D A oprócz mojego kręgosłupa czuje się dobrze, tylko martwią mnie te moje kości bo co będzie jak dziecko będzie już troszkę ważyć...
O nawet Ael do nas dołączyła :D nasz nocny marek :-)

reklama
Ja też dziewczyny jestem :-) wróciłam z mamą z pracy :-)

jeee mam 2.000 post ;-) szmpana piejmy :-) a te dwupaki co najwyżej moją mineralnej się napić :-p

Yes! I don’t feel like doing anything! I just wanna lay in my bed ;))

So, my girls... I'M THE HAPPIEST PERSON IN THE WORLD!
lovka popolsku prosze :-) trzymaj sie w tym szpitalu :-*

iwasku Natalka ma byc ;-) super bedzie moja imienniczka ;-) super fotka ;-)

fiona super wiesci ;-)

dziurka no to ja juz nic niewiem co z twoim cyklem jest <głaszcze> i przesylam specjalne fluidki na ten cykl ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

a co do wizyt u ginka ja jutro podskocze do ginka ;-) niewiem czy bedzie zdjecie ale wiem ze 16 sierpnia mam genetyczne ;-) to wtedy beda lepsze zdjecia ;-)
a ja dzisiaj jestem padnieta po pracy ... a jutro na rano... ale do 15 szybko minie ;-)
raczej juz wszystkie spia wiec dobbranoc ;-)

ael a jak tam kafeleczki i wiktorek kopal dzisiaj ?? ;-)

a zeby reswzcie smutno nie bylo to dla reszty staraczek tez fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Madziulka pod swoimi postami masz taki niebieski pasek z menu i tam masz "edytuj", w taki sposób edytujesz swój posty dodając do poprzedniej wypowiedzi coś dodatkowego, zatwierdzasz i gotowe :-)

Ja taaak nocny marek, cały dzień dziś stawiałam dwa lapy i no jakimś kurna cudem, działają!!

Kafelki w toku, zrobili podwieszany sufit dziś, jutro reszta. Jutro też przywożą nam wyro i tylko mi znaleźć gdzieś jebidną 3drzwiową szafę oraz dywany do pokojów, a tak jestem zajebiście zadowolona.

Normalnie idę zachwycać się windą 7 :nerd:

a zobaczysz jak ten czas szybko zleci i ani się nie obejrzysz a będziesz miała swoje dzieciątko w domu... z jednym to spore obciażenie a moja kumpela z klasy urodziła bliźniaki... Ona to miała co nosić, nie dosyć że szczupła to tak jej brzuchol wyskoczył że szok, a w miarę póżno bo w polowie 4 mies ja widzialam i brzuszek malutkia a jak mi później foto pokazywała juz po porodzie to nie wierzyłam bo już po to zaraz wróciła do swojej wagi .... Będzie dobrze...
Ael jakbym jeszcze źle pisała to mi zwróć uwagę...:-)

Ael już wiem o co chodzi... Wiem co to remonty bo my non stop coś robimy, ale łazienka na szczeście już skonczona...

Ostatnia edycja:
lovka popolsku prosze :-) trzymaj sie w tym szpitalu :-*

Tak! Nie mam na nic ochoty! Chcę po prostu leżeć w łóżku;)) Tak, moje dziewczyny ... Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!

Jutro do domciu, jutro do domciu. Mam problem z trzymaniem moczu. Stanę pod toaletą już, i już leci niemalże! Nieraz gatki do wymiany bo zdążę zsikać :(

Tak! Nie mam na nic ochoty! Chcę po prostu leżeć w łóżku;)) Tak, moje dziewczyny ... Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!

Jutro do domciu, jutro do domciu. Mam problem z trzymaniem moczu. Stanę pod toaletą już, i już leci niemalże! Nieraz gatki do wymiany bo zdążę zsikać :(

No jakbym siebie czytała :-D

reklama
Heh akurat jak ja poszłam to wy się zebrałyście! :-(

Wiecie co? Próbowałam teraz zasnąć i leżałam na plecach a ręke trzymałam na brzuchu i.... czułam lekkie tycanie, jakby malutkie bąbelki obijające się o skórę w jednym punkcie. Ja wiem że trochę za wcześnie na ruchy i ze to pewnie kupa trąbiła na zakrętach ale pierwszy raz coś takiego czułam! :szok:

No i wstałam od męża do was bo nie chce mi się spać...

Do góry