reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja dzisiaj nawet nie przebrałam się i cały dzień leże w łóżku w pidźamie, z laptopem na kolanach... oszaleć można, ale o tej godzinie już nie opłaca się już ubierać...

Ostatnia edycja:
reklama
kochane, zycze milego wieczorku:) ja ide dzialac z moim, bo moze dzis jest ten dzien :p fluidki zabralam od ciezaroweczek i zobaczymy co z tego bedzie :-):-);-)

Dziewczyny mam problem, bo nie wiem czy panikuję, czy coś nie tak... ale od rana podkuwa mnie brzuch i teraz zaczęły boleć kolana (to był mój objaw na zbliżający się okres). Nie plamię, bo sprawdzam co pół godziny, ale martwię się... miała tak z tym kuciem i bólami któraś z was?? panikuję???

Milia fluidki specjalnie dla ciebie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dagne
ja co prawda w młodszej ciąży jestem i tu są nieco inne dolegliwości, ale mi gin mówiła ze czasem bóle @ i kujące pojawiają się po przeciążeniu i na to najlepszy jest odpoczynek i poleżenie.

Dagne, czasem po prostu boli, trzeba przeczekać, najlepiej się położyć. Widocznie się przemęczyłaś

Zobacz załącznik 375144Zobacz załącznik 375148Zobacz załącznik 375147Zobacz załącznik 375146Zobacz załącznik 375145

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Milia, dla Ciebie prosto z brzuszka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dla reszty też :)

sil cudne brzuszki :) a teraz to już taki piękny ciążowy

dagne klucie chyba nie jest groźne, to raczej sprawy jelitowe. Niepokojące są skurcze jak na @

a jak ja będę siedziałą tyle przed lapkiem to moje dziecko z monitorem zamiast głowy się urodzi :-D

reklama
SUPER :-) zestawienie ladnie ci brzuszek rośnie :-)
juz wiesz co masz w brzuszku czy nie chcesz wiedziec??

Do góry