reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Malutka, nie zawsze można na wesoło, potrzebujesz się wygadać, a my słuchamy :)

No Wish i to wersja energooszczędna Aniołka:)

reklama
Witam moje kochane kobietki postanowilam was odwiedzic ale nie bede nadrabiala bo nie jestem w stanie,napisze tylko co u mnie i mam nadzieje ze niedługo do Was wróce a wiec szukam nowej pracy teraz z Miskiem bylismy wypoczac w nszych Polskich górach miło spedzilismy czas i aktywnie.Jednym plusem tego wyjazdu było to ze nie liczyłam dc ani nie mierzyłam tempki,wogole staram sie nie przywiążywac do tego uwagi,teraz jestem jakos przed @ ale nie wiem dokładnie ile:)
woem tylko ze owu mialam dosyc pozno a co u was kochane juz tesknie za wami:)męzus nie uwiezył ze odeszłam z forum ale musialam za duzo myslalam moja psycha juz glupiala a i tak na marginesie jestem juz brunetka pozdrawiam zycze wszystkiego dobrego kochane buziaki

AAAaaaa Sil!! A już myślałam ze to tylko ja jestem taka porąbana żeby wiedzieć o co chodzi :-D (bez obrazy)

Witaj Kwiatuszku! Wracaj do nas szybko! Śle fluidki dla ciebie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I trzymam kciuki żeby tym razem się udało!

malutka bedzie dobrze nie mozesz sie tak spinac bo nic nie wyjdzie wtedy wiesz mi dostaniesz swoja fasolke wtedy kiedy nie bedziesz jej tak wyczekiwac bedzie niespodzianka :-* a zeby cie moze lekko pocieszyc dla ciebie specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fluidki:-* trzymaj sie i nie zamartwiaj:-*

p.s zmieniajac temat
kwiatuszku takze fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a u mnie zleeeee bo zle sie czuje dogory jeszcze gosci8e z rodziny a ja w wyrku i mysle co zrobic bo jest mi slabo strasznie duszno i niedobrze do kwadratu i brzuszek boli :-(

Malutka ale jeśli zajdziesz w ciąże to nie widać tego od razu prawda ? Dopiero koło 3 4 miesiąca więc nawet jakbyś zaszła w grudniu czy listopadzie to i tak ci przedłużą umowę i możesz powiedzieć szefowej dopiero później że jesteś w ciąży.. Wiele kobiet tak robi i jakoś jest dobrze :) :)
Moja szwagierka teraz ma sytuacje że oboje nie pracują a urodził im się niedawno syn. Jakoś żyją, my trochę pomagamy, rodzice i dla nich najważniejszy jest uśmiech ich syna o którego starali się 2 lata i to że są razem.. Także na bank dasz radę :*:*

Haha ja ogólnie lubię mangi Clampa! Kiedyś to był szał, ale teraz jakoś mam to bardziej we wspomnieniach.

No a ja zaraz idę robić plaski po cygańsku!! :-D

Mdli mnie :( Chyba poraz pierwszy od 9 tygodni :p Wczoraj wieczorem było mi strasznie zimno, mąż leżał w gatkach cały odkryty, bo mu gorąco, a ja zawinięta w kołdrę, koc i do tego jeszcze przytulona do niego trzęsłam się z zimna :D Ha... powiedzcie mi czego nie wolno pod żadnym pozorem jeść w ciąży? ;)

reklama
nie wolno jesc:
- surowego i krwistego miesa (np tatara czy niewysmazonego befsztyka) ze wzgledu na zagrozenie toxoplazmoza
- sushi i surowych owocow moza - moga byc zrodlem zarazenia bakteriami i niestety metali ciezkich
- surowych jajek (no kogel mogel) ze wzgledu na ryzyko salmonelli
- serow plesniowych i fety ale tych prawdziwych (z reguly kupowane na wage z wyzszej polki takie) z niepasteryzowanego mleka bo moga byc zrodlem listerii

SERY PLEśNIOWE jesc MOZNA pod warunkiem ze sa zrobione z mleka pasteryzowanego. TUREK i PRESIDENT mozna wcinas spokojnie - z zurawina na przyklad (idealna na problemy z pecherzem)

mozna ale z umiarem
- kawe
- watrobke - zawiera witamine A ktora jest grozna dla dziecka
- ryby słodkowodne - bo w nich kumuluja sie metale ciezkie i zanieczyszczenia z naszych rzek

a lovka mi tez niedobrze i tez mi bylo zimno w nocy a maz odkryty spod koca a ja pod kolderka sie trzeslam..

Do góry