reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzisiaj byłam u rodziców na obiadku była rybka <mniam> . Mój tata zawsze mówił , że jak doczeka się wnuka to zgoli wąsy . Poszedł do łazienki żeby się ogarnąć i wychodzi bez wąsów ;O :D Podobno mu się ręka omsknęła jak chciał je wyrównać. Mam teraz dni płodne ,przytulanie było . Śmieję się , że mój tata prorokiem może zostanie :D.Oczywiście jeśli z tego przytulania coś będzie .

reklama
Ael aż się zaczęłam śmiać z tego , że "idziesz" , mój się zapytał z czego się śmieje i kazał Was pozdrowić :D

Mój zrobił minę WTF jak mu przeczytałam o depilowanej dupie Twojego małża.

Aelku nie idź:-D porozmawiaj z nami;-):-D

Nie będę z wami zboczuchy dziwne gadać :eek:

Ael gdzie kuźwa, siedź

A jak Ci kuźwa w dupę przyleje to tydzień nie usiądziesz :p Powiedziałam nie wrzeszcz na mnie, bo skończysz znokautowana przez mojego lewego cyca!

Ael pewnie znowu poszła swojego przelecieć po raz 100 w dniu dzisiejszym :-D

Nie bzykam, dziś leżę, rano o mały włos nie porzygałam się choć było dobrze, teraz trochę macica mi twardnieje, więc leże na boku i zbijam bąki, a mój wspomina jak to mi pierwszy raz buziaka w policzka zafundował.

a mam pytanie, tak z ciekawości: rtg z kontrastem nie można robić w ciąży?

RTG w ciąży w ogóle się nie robi.

Spoko Ael ja też wymiękłam :-)

Więc ja sobie idę posiedzieć na miską z płatkami czekoladowymi w ręku...heh

Olcia a może, kto wie, może Twój tata ma jakieś magiczne moce jak nasza Czarownica z Księżyca
Ael a ja Ci powiedziałam, że to nie krzyk

Ael, no nie wierze, Ty nie bzykasz faceta :-o masakra.. mój dzwonił, mówi,że wypił teraz i musiał zadzwonić,żeby mi powiedzieć,że ma na mnie ichotę ale poczeka miesiąc na mnie :-) a teraz idzie grzecznie spać, bo już ma erotyczne obrazy na jawie ze mna :-p

reklama
Ael, no nie wierze, Ty nie bzykasz faceta :-o masakra.. mój dzwonił, mówi,że wypił teraz i musiał zadzwonić,żeby mi powiedzieć,że ma na mnie ichotę ale poczeka miesiąc na mnie :-) a teraz idzie grzecznie spać, bo już ma erotyczne obrazy na jawie ze mna :-p

Kochana ja nie bzykam wciąż swojego faceta, tak jak Ty swojego M. Tak zboczona jak Ty to ja nie jestem.

eee jak rzygam przy każdym posiłku bo mam zaburzoną motorykę przełyku?? ;>

Decyzja jest zależna od lekarza, który aktualnie się Tobą zajmuje. On patrzy na te determinanty, które w przypadku ciąży mogą pozwolić na rtg.

Do góry