reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja jestem jeszcze :-) musiałam doczytać wasze historyjki no i jak skończyłam to wszystkie poszły spać :-(
Ael i znów my dwie będziemy forum zamykać ;-)

albo i nie bo Ael też zniknęła :-D
no więc i ja się pożegnam bo jutro ostatni dzień pracy i...URLOP

a! historie wasze super :tak: i te o poznaniu zewnętrznym i wewnętrznym, dziś już nie ma komu więc ja swoje opowiem innym razem

Ostatnia edycja:
reklama
a ta znowu z tą natką :-D atan już śpi Aelku (to tylko żeby się tu zalogować wymyśliłam i nie mogę się przyzwyczaić, że ktoś tak do mnie mówi)

czyli jednak nie śpisz? ja jeszcze dopisuję rzeczy do spakowania :-)

a ta znowu z tą natką :-D atan już śpi Aelku (to tylko żeby się tu zalogować wymyśliłam i nie mogę się przyzwyczaić, że ktoś tak do mnie mówi)

czyli jednak nie śpisz? ja jeszcze dopisuję rzeczy do spakowania :-)

No kochana a jak masz w nicku Kasiu.Natko, no to do Ciebie pisałam :p A co mam pisać Zieleninko? XD
A kiedy wyjeżdżasz i nas opuszczasz?

kochana skoro do innych możesz pisać po imieniu mimo, że nick jest zupełnie inny to ja też poproszę i będę wdzięczna za wplecenie mojego imienia w pościki do mnie - dziękuję
a wyjeżdżam już w niedziele rano :tak: więc jutro po pracy muszę dokończyć pakowanie i szybko spać bo mężuś wróci z pracy koło 4 rano i od razu chce jechać

kochana skoro do innych możesz pisać po imieniu mimo, że nick jest zupełnie inny to ja też poproszę i będę wdzięczna za wplecenie mojego imienia w pościki do mnie - dziękuję
a wyjeżdżam już w niedziele rano :tak: więc jutro po pracy muszę dokończyć pakowanie i szybko spać bo mężuś wróci z pracy koło 4 rano i od razu chce jechać

Katarzyno :p to szuraj spać, wypocznij przed podróżą, bo niestety i ta męczy :p

Taak. Muszę wziąć się w garść :) Tylko jak tak leżę i myślę to takie dziwne myśli mnie napadają :/ Wiem, że nie jestem sama. Mam męża, Was... dzidzię. Ale czasem nie mam siły z tym walczyć :( Czy ja będę musiała leżeć tak do końca ciąży? :(

Taak. Muszę wziąć się w garść :) Tylko jak tak leżę i myślę to takie dziwne myśli mnie napadają :/ Wiem, że nie jestem sama. Mam męża, Was... dzidzię. Ale czasem nie mam siły z tym walczyć :( Czy ja będę musiała leżeć tak do końca ciąży? :(

Oj kochana, ciągłe leżenie to mała cena za utrzymaną ciążę i zdrowe dziecko, prawda? Poza tym, Ty leżysz a mężuś skacze wkoło Ciebie i spełnia zachcianki :-D
Ze wszystkich może wydających się beznadziejnych sytuacji, spróbuj wyciągać te pozytywne wnioski, a te utrzymają Cię w dobrym humorze.
No już, ogarnąć mi się szybko bo przylecę na miotle i dupę skopię!

Lovka nawet jeśli się okaże, że musisz tak leżeć do końca to co? przecież nie powiesz "mam to gdzieś" i nie wstaniesz tylko będziesz grzecznie leżeć a wszyscy będą skakać koło ciebie ale przecież najważniejsz e jest maleństwo pod twoim sercem i dla niego to zrobisz
Ael tak też za raz uczynię i pójdę lulu tylko musimy koleżankę Lovkę do pionu ustawić ;-)

reklama
Do góry