reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
‪Striptease‬‏ - YouTube

"boję się..
Od wczoraj ex nie daje żyć.. nachodzi, przeprasza błaga, obiecuje. Robi wszystko żeby wrócić do mnie.Ale ja nie umiem, nie potrafię, za dużo się wydarzyło.

... boję się go.czuje się jakby mój ex był psychopatą..

Pszyszedł błagał o przebaczenie, mówił,że nie wyjdzie dopóki nie dam mu drugiej szansy, wystarczył jeden głupi znak wysłany do M. żeby eks wyszedł, nie wiem co by się stało gdyby się spotkali, M. przytulił, czułam się bezpiecznie w jego ramionach..

no widzisz ael ty nam tu zartem a my podlapaly i sluchaly sie ciebie ;-) a ja chce twoja historie ;-)
ael jestes zainteresowana talerzem z jedzeniem ?? szybkie zdjecie robilam ;-)

Kceeem papu! Dziękuję!!

cnotkę z Ciebie robię, a Ty się oburzasz ;) idę spać, mój chce popukać do potomka

No cnotka ja jestem :p
Spokojnej nocy kochana :-)

Ael dawaj nam tu szybko swoją historyjkę !!! nie daj się prosić :-)

Oj nuuu! Już dobrze dobrze.

Jak pisałam, żeśmy zaczęli być razem od 8 kwietnia, dokładnie środa była, dzień później już wielki czwartek. Po Wielkanocy oczywiście pod ukryciem mojej psiapsióły powiedziałam rodzicielstwu, że jadę na weekhend do mojej koleżanki. Pojechałam do mojego. Czy szybko? Raczej nie, jeszcze przed byciem oficjalnym razem ze sobą znaliśmy się kilka miesięcy.
Zrobiliśmy sobie seans filmowy, potem do wyreczka. Żeśmy się przytulali, masowali, całowali, patrzyli głęboko w oczy...po czym moja seks maszynka w nocy wykorzystała mnie 3 razy aż.... w końcu ja padłam ze zmęczenia, po czym jeszcze doprawił raz z rana jak się obudziliśmy, okazało przytuleni.
Było bardzo miło, mimo że miałam dużego stresa, mój też, ale szybko "dotarliśmy" do siebie :-D

hihi ale fajne te wasze opowiesci ;-) fajnie ael palnelas ten tekst inaczej by nie bylo historyjek ;-)ael przykra wiadomosc zostaly same paluszki frytki wszystkie zjadlam a teraz dycham ;-P ale mialam na nie straszna ochote ale mam jeszcze 3 kg w zamrażalniku jak co ;-)

wiecie co ja chyba tez powoli pojde spac bo dzisiaj wymeczona i slaba jestem i dzidzia caly dzien dokucza bo brzunio boli ale tlumacze se tym ze rosnie ;-) zeby sie nie stresowac:-)
a do tego jutro do pracy a ;po pracy tesciowa robi 60 urodziny i do mieszkania ze 20 osob wpadnie :szok: juz na sama mysl mnie boli glowa w tym napewno 3 dzieci 5lat 4 lata i 2 lata

wiec jak co to milej nocy kochane :-)

Ja też zmiatam spać, oczy mnie pieką i czuje jakbym miała piasek w oczach :-( ale to od płaczu, muszę przespać się i rano pewnie będzie lepiej :-)

dobranoc kochane :-) tym starającym się : stosunkowo udanej nocy :-p a reszcie poprostu dobej nocy :-)

reklama
Do góry