Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no wiec poznalismy sie tez przez internt na portalu Epuls pokazalo sie ze smutny no to zagadalam okazalo sie ze 3 dni temu zostawila go dziewczyna a ja mowie ze mnie 3 dni temu facet co mnie zdradzal i chodzil na imprezy do akademika ;-) no i zaczelismy sie pocieszac gg i pozniej telefon ;-) az we wtorek 27.czerwca.2006 sie spotkalismy na zywo przed pasarzem rozowym i mielismy powiedziane ze jak mu sie spodobam to dostane buzi w puliczek;-) i dostalam ;-) no i poszlismy na spacer na nowowiejskiego do siedziby sanepidu bo mama wiedziala ze ide odebrac ksiazeczke sanepidowa ;-) no i musielismy tam dotrzec w drodze powrotnej caly czas gadalismy ;-) az doszlismy do niego do mieszkanka poszlam do gory zdyszana ze hej bo to 3 pietro on sie smial zemnie a ja mowie niesmiej sie bo wiecej tu nie przyjde ;-P no to sie uspokoil i zrobilismy sobie zdjecie bo mial nowy aparat ;-) no i sie pocalowalismy a 5 minut pozniej przyszedl jego tata z pracy ;-) i powiedzial czesc i poszedl do pokoju swego na mecz ;-) no i potem musialam jechac do domku caly wieczor gadalismy na gg i ogolnie uznalismy ze od tego 27 jestesmy razem na nastepny dzien sie spotkalismy byly jego urodzinki dostal odemnie lizaka cola bo wiedzialam ze uwielbia cole ;-) i zato dostalam nieziemskiego buziaka ;-) i tak sie zaczelo w dniu moich 20 urodzinek mi sie oswiadczyl ;-) p.s. moi rodzice go odrazu polubili odziwo ;-) a moj piesek kundelek jak nigdy na niego tylko nie szczekal a tak to na kazdego ;-)
a i pamietam mialam krotkie wlosy i na zel z tylu i bluzke na naramkach rozowa i krotkie dzinsowe spodenki ;-)
a i pamietam mialam krotkie wlosy i na zel z tylu i bluzke na naramkach rozowa i krotkie dzinsowe spodenki ;-)