reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dobra kobitki ale nie dziś bo to baaaardzo długa historia i zejdzie kupę czasu zanim ja to wszystko napiszę. Ja nie jestem tak sprytna jak Sil i nie zapisałam tego nigdzie.
A może by założyć wątek jak kto z mężem, chłopakiem się poznał....hm....no sama nie wiem

Piszcie piszcie... pózniej przeczytam... :-) Może ja Wam kiedyś opowiem moją opowieść miłosną...

Zmykam do domku na obiadek... :-)

ale piękna historia miłosna ehhh

dziewczyny mam do Was prośbę, nie rozbijajcie forum na mniejsze, jest wątek prywanty i może piszmy tu na BB. Wiem, że chcecie się pooglądać i do tego jest FB, ale ja też chcę Was czytać a nie chcę być członkiem grupy FB
to tyle, petycja wysłana, czy będzie rozpatrzona? :)

Donia nie uciekamy na FB :) też wygłosiłam taką petycję, jak Ty przed chwilą. A tu możemy sobie pisać o poznaniach, a jak któraś nie chce publicznie, to kameralnie na BB. Mnie rybka, bo i tak mam bloga publicznego ;)
Jak się czujesz?

ja się czuję bosko (ale tylko do 18, bo później spada mi aktywność życiowa)
ale za to mam nerwa i kąsam, bo mi w moje gniazdo wszyscy z radami wchodzą a ja na tym punkcie czuła jestem teraz :-D

Kochane a mnie nie ma na BB Kameralnie, dlaczego nie dostałam takiego zaproszenia :-( Jest mi teraz żle :baffled:

Zmykam do domku, odezwe sie popołudniu :-)

reklama
Do góry