reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurka no wiec tak ja mialam najkrutsza @ 3 dni i tez sie zdziwilam ale to byl 2 cykl po odstawieniu tabletek i ten cykl mial tylko 26 dni i sie nie przejelam tym ale jak niejestes pewna to zrob betke ;-) w labolatorium jakims przeciez chyba tylko 2 w miescie niemasz ??

i i dziurka nie bij alredki !!bo ona dobrze nam pomaga i wspiera a czasem nakrzyczy;-) bo trzeba ;-) a ja uwielbialam czarodziejki z ksiezyca bylam ta blondynka ;-)

sil a podusia super przeoczylam jakos to pytanko ;-) spie z nia nawet jak dzisiaj do 12.30;-) wiec spac potrafie dlugoooo a przydajesie bo mnie nogi (kolana) nie bola zato;-)

fifka no ladnie najpierw plamienia i lekarz daje tabletjki a ty na spacerki po sklepach w wyrku lezec trzeba i odpoczywac!! ;-)aby dzidzia mogla ze sopokojem rosnac;-)

kasia biedactwo ale cie wymeczyli w pracy<głaszcze>jakiego linka ??

magda wsppolczuje ale musialy byc pyszne jak piesek wszystkie zjadl;-)

a nie zgadniecie cos slodkiego mi smakuje ;-) płatki owocowe cos podobnego do andrutow w biedronce 12 płatkow za 1,99;-) a i odkrylam kiedy moge jesc i niejest mi niedobrze;-) wtedy kiedy burczy mi w brzuchu i kiedy mam na cos zachcianke to ta zachcianke moge jesc jak dzisiaj makaron w smietanie ;-)

ael moze3sz dodac kasie bo ja nimoge ;-(do kameralnych

Ostatnia edycja:
reklama
to super a jak się do tej grupy dostać :eek:

Wyślij mi linka do siebie na fb privem to Cię dodam :-)

i i dziurka nie bij alredki !!bo ona dobrze nam pomaga i wspiera a czasem nakrzyczy;-) bo trzeba ;-) a ja uwielbialam czarodziejki z ksiezyca bylam ta blondynka ;-)

a nie zgadniecie cos slodkiego mi smakuje ;-) płatki owocowe cos podobnego do andrutow w biedronce 12 płatkow za 1,99;-) a i odkrylam kiedy moge jesc i niejest mi niedobrze;-) wtedy kiedy burczy mi w brzuchu i kiedy mam na cos zachcianke to ta zachcianke moge jesc jak dzisiaj makaron w smietanie ;-)

Dziękuję kochana za obronę, Dziurka non stop na mnie krzyczy ;-(
I fajnie, że znalazłaś coś po czym Cię nie mdli, metoda prób i błędów może i męcząca ale daje radę :-)

Yhym yhym a propo cieżarnych, które muszą się wysypiać to Ael co Ty tu jeszcze robisz??????

A wracając do racuchów to moja psina nażarta śpi a ja standardowo zaczynam robić się głodna.... :/

MAGDA DLATEGO JA JADLAM O 22 :-) BY NIE BYC GLODNA ale za to o 4 rano wlaczy mi sie burczenie :-)

Yhym yhym a propo cieżarnych, które muszą się wysypiać to Ael co Ty tu jeszcze robisz??????

A wracając do racuchów to moja psina nażarta śpi a ja standardowo zaczynam robić się głodna.... :/

Madziu, bo ja i tak i tak położę się po północy spać, wcześniej nie dam rady zasnąć i tak i tak obudzę się między 6-8, więc mi rybcia.
A z jedzenia co masz w lodówce? Zaraz Ci skombinujemy posiłek :-D

No właśnie cianko bo jutro jedziemy na zakupy więc jakieś pół pomidora, parę plasterków szynki, jajka i dwie śmietany :D mniej więcej tyle

No właśnie cianko bo jutro jedziemy na zakupy więc jakieś pół pomidora, parę plasterków szynki, jajka i dwie śmietany :D mniej więcej tyle

Hymmmm.....jajek o tej porze to raczej nie polecam, pokrój tego pomidorka w plasterki i obwiń je szyneczką, zagryź chlebkiem i popij ciepłą herbatką, powinno starczyć na noc :-D

idealnie na jajeczniczkę z pomidorkiem i szyneczka

No toż to o tej porze ciężkostrawne. Jutro nam Madzia napisze z rana, że ma okropne mdłości po jajecznicy :p

reklama
Do góry