reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej laseczki, co tam u Was? Dawno mnie nie bylo.
Aerleda,nie umiem obejrzec Twojego brzucha, zreszta zapomnialam login na youtube...
Claudusia bardzo CI wspolczuje... Z calego serca. Tylko my wiemy co to znaczy nmartwic sie o nasze dzieciatka, ja ostanio tez stresy przezylam, bo mialam skurcze i az balam sie ze rodze, a to przeciez stanowczo za wczesnie...
Która testuje?

Ja dziś się,że swojego śmiał, bo próbował mnie wkręcać,że on całą noc przytulony do mnie spi , ja mówię udowodnie Ci,że nie.. i udowodnilam ;-) miał cały policzek odciśnięty od poduszki lewy.. czyli spał do mnie plecami :-D miałam wczoraj ochotę na małe conieco.. ale w efekcie usnęłam, nie doczekałam momentu aż M. skończy oglądać tv.. teraz będzie miał przymusowy urlop ode mnie :-D

Cześć Dziewczyny

A ja mojego z łóżka wykopałam ;D Oczywiście przypadkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Ael ja też nie mogę obejrzeć tego filmu :( pokazuje mi że filmik jest prywatny .... :(

Claudusia tule mocno , tylko się nie załamuj -wiem że,łatwo powiedzieć trudniej wykonać.Tak jak pisała Ael co Cie nie zabije to wzmocni ;*

Big a oprócz skurczy jak się czujesz? Dzidzia nie daje o sobie zapomnieć?

Klari nocka mm:D nie da się opisać , najlepszy tekst mojego (byliśmy w kuchni leżałam na blacie i powiedziałam żebyśmy się przenieśli gdzieś ) - nadziej się to przejdziemy dalej :-D.

Sil a próbowałaś robić inhalację? z dodatkiem odrobiny kropli miętowych ? Chyba nie powinno zaszkodzić dzidzi ... (nie znam się tak na tym:()

Cześc kochane babeczki... smutno tu od wczoraj. Kurcze, obudziałm sie rano i myslałam o Claudusi.... rany... dlaczego to wszystko jest takie nie sprawiedliwe.

Nie dam rady nadrobic was... tylke szkrobiecie.... i nawet niewiem ile ( bo dużo) nowych osób do nas dołączyło przez ostatni miesiąc. Szok Ale wiecie co??? w kupie siła.... wszystkie wkońcu zafasolkujemy.

A ja jak narazie czekam na owulacje. Zobaczymy.....Trzymajcie kciuki.:-)

Wiem że to niesprawiedliwe inne matki w ciąży piją biora narkotyki i dzieci się rodzą a tu kobieta o siebie dba i co i koniec

Ja wczoraj miałam małe co nieco z Ł na zgodę jak to zawsze ;-) Jeśli ma coś być w tym cyklu to już na pewno jest więc jeszcze nie uważaliśmy. A wątpię, że się udało..
I reszcie ogolona calutka jestem :-)

reklama
Ooolcia, maluszek dokazuje, kopie, rusza siee, uwielbiam to. A tak to w sumie ok, jedyne co to juz czuje sie lekko ociezala, chodzenie nie jest taka przyjemnoscia jak kiedys... Gdyby nie te noce to byloby super!

Do góry