reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka tańczące fontanny przy hali stulecia kochana na tzw pergoli:):)

kasia.natka jak bardzo się czegos chce to zawsze tak jest,że mętlik w głowie i nie zabardzo wiesz co zrobic...mysle ze kluczowa jest tu cierpliwosc i spokój kochana,zaczekaj moze do srody i jak się nic nie bedzie działo to w zwartek pojdz na bete...bo to bedzie twój 36dc....
trzymam kciuki kochana i spróbuj zając się czyms innym moze teraz...az do czawrtku:):)
przesyłam jeszcze troche fluidków zeby nie zabrakło:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mineralna no to masz przedsmak macierzyństwa...wprawaiaj się...:) mnie nadal przerażają takie maleństwa...nie wiadomo jak złapac zeby krzywdy nie zrobic:)

Ostatnia edycja:
reklama
soglam dziekuje ci za te slowa i fluidi ;) Ale ciezko wytrzymac w takiej niepewnosci :D Ja bardzo wierze ze w tym miesiacu nam sie udalo ale jednak juz tyle roczarowan bylo. Zobaczymy co bedzie :D

Cześć wam

A ja jestem w domu rodzinnym rodzice pojechali na zakupy a ja siedze z braciszkiem :) mam przedsmak macierzyństwa :) 3 tyg i 4 dni ma Robercik(mój brat)

Ale masz malutkiego braciszka... GRATULUJĘ

Wszystkim przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odezwę się póżniej, bo teraz niestety praca czeka :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dokładnie :) odbywam praktyki bycia mamą :) Nie narzekam wczoraj go kąpałam a jak pierwszy raz na ręce go wziełąm to sie popłakałam :)

Wiecie co dziewczyny .... jak tak czytałam co pisałyście o swoich partnerach to aż mnie ciarki przechodziły...Współczuje Wam tych problemów . Jak tak myślałam kiedyś dlaczego moje poprzednie związki się rozpadały to doszłam do wniosku że za mało rozmawialiśmy o tym czego oczekujemy i jak odbieramy daną sytuację.
Teraz mogę z czystym sumieniem napisać , że obecny związek jest tym czego szukałam . Za każdym razem kiedy jest jakieś nieporozumienie staramy się na bieżąco wyjaśniać i dochodzić do kompromisów. Być może jest to też zasługa mojego , bo tez nie lubi niedopowiedzianych zdań itp... No i w ogóle muszę go pochwalić zawsze mi pomaga w sprzątaniu zmywaniu praniu robieniu obiadów :D Jakoś udaje nam się uzupełniać :-)

Ael trzymam kciuki żeby udało się szybko znaleźć jakąś prackę :)Jak Ty się w ogóle czujesz?

reklama
sama juz nie wiem...mysle sobie ze tylko niepotrezbnie sie ludze...
no i jeszcze ten duphaston-brac go nadal czy nie...teoretycznie gin kazal czekac do konca miesiaca i sc na bete i dopiero jak negatywna to dupka odstawic wiec tylko ta tempka mnie tak doluje...

mineralna-przecudny ten twoj braciszek :tak:

Do góry