Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ale duzo napisaly :-) jak spalam :-) oto wykres SkarbMamy - atan
ael witam dacie rade napewno !!!!
ael witam dacie rade napewno !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
soglam dziekuje ci za te slowa i fluidi Ale ciezko wytrzymac w takiej niepewnosci Ja bardzo wierze ze w tym miesiacu nam sie udalo ale jednak juz tyle roczarowan bylo. Zobaczymy co bedzie
sama juz nie wiem...mysle sobie ze tylko niepotrezbnie sie ludze...
no i jeszcze ten duphaston-brac go nadal czy nie...teoretycznie gin kazal czekac do konca miesiaca i sc na bete i dopiero jak negatywna to dupka odstawic wiec tylko ta tempka mnie tak doluje...
mineralna-przecudny ten twoj braciszek
kochana ja cały czas o was mysle,trzymam kciuki i się modle zeby i wam się udało,wiec się tak nie zamartwiaj i mysl pozytywnie...wiem ze cięzko w ogóle nie myslec ale chociaz jakos to ogranicz...soglam kochana wiez mi ze probuje ale to nie takie proste ;-)
ale dziekuje za wsparcie