reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
soglam dziekuje ci za te slowa i fluidi ;) Ale ciezko wytrzymac w takiej niepewnosci :D Ja bardzo wierze ze w tym miesiacu nam sie udalo ale jednak juz tyle roczarowan bylo. Zobaczymy co bedzie :D

She pamietaj ze to tylko 3 dni wiec nie warto się tak zadreczac:) Zleci kochana...a każda kobieta to czuje...tylko trzeba odróznic pragnienie od poczucia ze się udało....mysle ze twoja pozytywna energia w tym cyklu ma z tym związek i za chwile zobaczymy twoje II kreseczki:):)

sama juz nie wiem...mysle sobie ze tylko niepotrezbnie sie ludze...
no i jeszcze ten duphaston-brac go nadal czy nie...teoretycznie gin kazal czekac do konca miesiaca i sc na bete i dopiero jak negatywna to dupka odstawic wiec tylko ta tempka mnie tak doluje...

mineralna-przecudny ten twoj braciszek :tak:

skoro tak mówi gin to zrób jak mówi czyli w piatek zmykaj na bete:):)nic wiecej nie mozesz zrobic....:):)
I KOCHANA SIĘ NIE STRESUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam piękne panie przy już nie tak uroczym poniedziałku!:-)
soglam
a jakże, dorwałam zmolestowałam i...się zobaczy co z tego będzie, a jak nie będzie to znowu i znowu i......
mag, nie znam Twojego faceta ale myślę, że dziecko będzie dla Niego najważniejsze zawsze, ale pamietaj, że miłość do ukochanej osoby a miłość do dziecka jest zupełnie inną miłością. Jeśli na świecie pojawi się Wasze dziecko też będzie je bardzo kochał a to Jego zachowanie wynika może z tęsknoty za synem?
Nie mam pojęcia jak ja bym się zachowała w Twojej sytuacji ale poważna i szczera rozmowa na pewno nie zaszkodzi. Trzymam za Was &&&&& aby wszystko było ok.

I oczywiście to co miałam napisać połowę zapomniałam....
Kasia pamiętaj, że masz się trzymać dzielne, imię Cię do tego zobowiązuje;-)
She uda się na pewno, jesli nie teraz to w nastepnym cyklu na bank. Tak jak i mnie zresztą:-)
Pamiętajcie dziewczyny, że to forum coś w sobie ma i te fluidki to chyba coś dają:-)

Ostatnia edycja:
soglam kochana wiez mi ze probuje :tak: ale to nie takie proste ;-)
ale dziekuje za wsparcie
kochana ja cały czas o was mysle,trzymam kciuki i się modle zeby i wam się udało,wiec się tak nie zamartwiaj i mysl pozytywnie...wiem ze cięzko w ogóle nie myslec ale chociaz jakos to ogranicz...
buziam mocno...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziura no to super kochana...mam nadzieje ze kosteczka nie przeszkadzała w igraszka i ma sie juz całkiem dobrze:)

Lejdis nie możemy sie na tych naszych panów gniewać bo fasolek z tego nie będzie, mój ostatnio jakiś taki kochany jest i nie złościmy się na siebie i to jest takie cudowne tak jest najlepiej :)

She w tym zafasolkowanym cyklu, zauważyłam jakby trochę mnie śluzu, ale nie żeby suchoty jakieś straszne były, po prostu było go mniej. Brzuch w ogóle mnie nie bolał, dopiero raz w dniu spodziewanej @ ale już po pozytywnym teście, cycki też nic a nic, więc ja na fasolkę to miałam malutko objawów.

Soglam, my po prostu z moim jesteśmy nieleczeni psychiatrycznie dlatego pozytywnie nastawieni do życia :-)

Zeżarłam dziś resztki rosołu z wczoraj, podgrzałam sobie ok. 9, zjadłam i nie miałam do tej pory ni ksztyny mdłości :-D Boziu jak fajne zacząć dzień bez robienia z siebie sieroty :-D

reklama
Ael no to teraz możesz się cieszyć pozytywnymi urokami ciąży:-)

Dobra lalki ja uciekam, Ukochany w domku także lecimy na jakieś zakupy bo w chałupie zostało mleko, chleb i kawałek ogórka..haha:-)

Do góry