reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
soglam dziekuje ci za te slowa i fluidi ;) Ale ciezko wytrzymac w takiej niepewnosci :D Ja bardzo wierze ze w tym miesiacu nam sie udalo ale jednak juz tyle roczarowan bylo. Zobaczymy co bedzie :D

She pamietaj ze to tylko 3 dni wiec nie warto się tak zadreczac:) Zleci kochana...a każda kobieta to czuje...tylko trzeba odróznic pragnienie od poczucia ze się udało....mysle ze twoja pozytywna energia w tym cyklu ma z tym związek i za chwile zobaczymy twoje II kreseczki:):)

sama juz nie wiem...mysle sobie ze tylko niepotrezbnie sie ludze...
no i jeszcze ten duphaston-brac go nadal czy nie...teoretycznie gin kazal czekac do konca miesiaca i sc na bete i dopiero jak negatywna to dupka odstawic wiec tylko ta tempka mnie tak doluje...

mineralna-przecudny ten twoj braciszek :tak:

skoro tak mówi gin to zrób jak mówi czyli w piatek zmykaj na bete:):)nic wiecej nie mozesz zrobic....:):)
I KOCHANA SIĘ NIE STRESUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam piękne panie przy już nie tak uroczym poniedziałku!:-)
soglam
a jakże, dorwałam zmolestowałam i...się zobaczy co z tego będzie, a jak nie będzie to znowu i znowu i......
mag, nie znam Twojego faceta ale myślę, że dziecko będzie dla Niego najważniejsze zawsze, ale pamietaj, że miłość do ukochanej osoby a miłość do dziecka jest zupełnie inną miłością. Jeśli na świecie pojawi się Wasze dziecko też będzie je bardzo kochał a to Jego zachowanie wynika może z tęsknoty za synem?
Nie mam pojęcia jak ja bym się zachowała w Twojej sytuacji ale poważna i szczera rozmowa na pewno nie zaszkodzi. Trzymam za Was &&&&& aby wszystko było ok.

I oczywiście to co miałam napisać połowę zapomniałam....
Kasia pamiętaj, że masz się trzymać dzielne, imię Cię do tego zobowiązuje;-)
She uda się na pewno, jesli nie teraz to w nastepnym cyklu na bank. Tak jak i mnie zresztą:-)
Pamiętajcie dziewczyny, że to forum coś w sobie ma i te fluidki to chyba coś dają:-)

Ostatnia edycja:
soglam kochana wiez mi ze probuje :tak: ale to nie takie proste ;-)
ale dziekuje za wsparcie
kochana ja cały czas o was mysle,trzymam kciuki i się modle zeby i wam się udało,wiec się tak nie zamartwiaj i mysl pozytywnie...wiem ze cięzko w ogóle nie myslec ale chociaz jakos to ogranicz...
buziam mocno...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziura no to super kochana...mam nadzieje ze kosteczka nie przeszkadzała w igraszka i ma sie juz całkiem dobrze:)

Lejdis nie możemy sie na tych naszych panów gniewać bo fasolek z tego nie będzie, mój ostatnio jakiś taki kochany jest i nie złościmy się na siebie i to jest takie cudowne tak jest najlepiej :)

She w tym zafasolkowanym cyklu, zauważyłam jakby trochę mnie śluzu, ale nie żeby suchoty jakieś straszne były, po prostu było go mniej. Brzuch w ogóle mnie nie bolał, dopiero raz w dniu spodziewanej @ ale już po pozytywnym teście, cycki też nic a nic, więc ja na fasolkę to miałam malutko objawów.

Soglam, my po prostu z moim jesteśmy nieleczeni psychiatrycznie dlatego pozytywnie nastawieni do życia :-)

Zeżarłam dziś resztki rosołu z wczoraj, podgrzałam sobie ok. 9, zjadłam i nie miałam do tej pory ni ksztyny mdłości :-D Boziu jak fajne zacząć dzień bez robienia z siebie sieroty :-D

reklama
Ael no to teraz możesz się cieszyć pozytywnymi urokami ciąży:-)

Dobra lalki ja uciekam, Ukochany w domku także lecimy na jakieś zakupy bo w chałupie zostało mleko, chleb i kawałek ogórka..haha:-)

Do góry