reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mijenka sesja wręcz wspaniale :) Wszystko na zerowych terminach zaliczone :D

Ja zużyłam dwa opakowania testów owulacyjnych ale już przestałam z tego korzystać, bo za dużo nerwów przy tym tracę :p Wolę się kochać bez zabezpieczenia i co ma być to będzie :D.

reklama
mijenka sesja wręcz wspaniale :) Wszystko na zerowych terminach zaliczone :D

Ja zużyłam dwa opakowania testów owulacyjnych ale już przestałam z tego korzystać, bo za dużo nerwów przy tym tracę :p Wolę się kochać bez zabezpieczenia i co ma być to będzie :D.

Gratuluje zdania egzaminów.... :-)

A co do testów... to ja je stosuję, tylko dla zasady. Bo wczoraj się kochałam z mężem, a nie mam dni płodnych... ale wtedy kiedy wiem, ze mam dni płodne - to naciskam męża ;-)

witam kochaniutkie:-) co ciekawego sie działo? u mnie przygoda ze hej mianowicie mam od wczoraj moja 15 miesiaczna chrzesniczke i jestem w siodmym niebie:-D jej mama musiała zostac w szpitalu bo jest z 2 maluszkiem w ciazy ale plamiła i sie okazało ze ma krwiaka na łozysku wiec ja sie mała zajmuje:-D ale jest przesłodka

Witam piękne panie!:-)
malutka...a nie mówiłam, że się godzić namiętnie będziecie!:-D
Kochana nam się tylko tak wydaje, że facet przyjdzie zrobi swoje i tyle. Oni też to przeżywają, mój P. juz jest tak wtajemniczony, że wie kiedy mam owu. i w ogóle zna się chłopina nie ma co...Ale nie żebym mu na siłe opowiadała, jakoś tak sam z siebie się interesuje....Kochom Go noooo..:-)
Olcia(mogę tak skrótem?) gratuluję zdanej sesji<brawo!>:-)

Atanku...my tu wszystkie wiedziałyśmy, że będzie dobrze a chocby nawet ktoś coś Wam mówił to przecież Wasze życie. &&&&&&&&&&&&& trzymam za Waszą trójkę:tak:

Testy dziewczyny ja stosuje od 1,5 roku i zawsze wychodzą mi ok.

Ostatnia edycja:
Malutka no niestety mi tez jej szkoda oby było wszystko dobrze narazie podawaja jej jakies antybiotyki no i zobaczymy co dalej:crazy: Kochane powiedzcie mi prosze czy moge testowac przed terminem @? ostatnio miałam 6.06 a mam cykl ok 30 dniowy i teraz termin spodziewanej @ tez bedzie ok 6.07 czy raczej poczekac ?

kalisia jak uważasz, obyś sobie tylko nie narobiła płonnych nadziei. Ja zawsze testuję min. w dniu spodziewanej @ ale wiem, że któraś z dziewczyn testowała wczesniej miała II krechy.
Zależy tez czym chesz testować, pamiętaj że testy apteczne, nawet te 25 nie zawsze wykrywaja młoda ciąże

reklama
Hej laski :-).
Co się ciekawego działo.? Widzę, że tu nie które chcą wcześniej testować. Czekać cierpliwie do dnia @ nie testować wcześniej, żeby nie dołować się, że I krecha.!! ;-).
Byłam jednak na tych imieninkach i nawet gadałam z wujkiem co się stało, że Ł nie ma i ani jednej łezki nie uroniłam :happy:

Do góry