reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzień dobry z rana:-D
muszę się pochwalić: maż zadał wczoraj egzamin z promotorem na 5 i za niecałe 2 tygodnie będzie bronić pracę licencjacką:-D ależ jestem z niego dumna:-D
malutka gratuluję namiętnego godzenia:tak:
Atanku pytanie do Ciebie: kiedy jeszcze w czasie cyklu wzrasta temperatura, nie licząc owulacji? :sorry:

reklama
hehe ja mierze dopiero od niedawna więc też jeszcze do końca się nie orientuje:zawstydzona/y::-p
no i z tego, co mi wiadomo to przy owulacji wzrasta:happy: ale chciałabym wiedzieć, czy są jeszcze jakieś przypadki, kiedy rośnie, nie licząc przeziębienia:-D

Cześć kobitki :)
Nareszcie będę miała czas żeby z Wami popisać :)
Dzisiaj sesja oficjalnie zakończona powodzeniem :)
Co tu się działo przez te kilka dni co mnie nie było ? Nowe fasolki (oprócz Atan bo to wiem i jeszcze raz GRATULUJĘ:*) ? nowe staraczki?
Ciężaróweczki jak się czujecie ?

ja też stosuję testy ale jakoś dziwnie mi wychodzą:-( dlatego chcę skonfrontować jedną metodę z drugą:happy:

cześć Ooollcciiaaa:-) miło poznać, jak tam po sesji?:-D

Mi testy owulacyjne w zeszłym cyklu wyszły dobrze... wtedy kiedy miała owulacje to pokazały tą owulację... Kurcze jak my się musimy natrudzić aby zajść w ciąże.... a facet :eek: przyjdzie zrobi co swoje i na tym koniec...

reklama
Do góry