reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

w sumie nie pamiętam, czy miałam guza:-p bardziej się bałam, czy sąsiadka nas nie usłyszy bo mamy wspólny korytarz a kibelek obok wejścia:eek: :-D

uwaga, przenoszę się do męża do łóżka:-D

reklama
hihi :)

no widze że tu dobre wygibasy są potem głowa albo palce obolałe

ja jakoś stacjonarnie chyba to robie bo narazie bez większych przygód, koleżanka która pracuje w szpitalu opowiadała, ze do szpitala przyjeżdzają panny z rożnymi dziwnymi rzeczami umieszczonymi tam - raz miała korek od szampana, kto inny mandarynke ja rozumiem pralka itp ale to już wykracza poza moją wyobraźnie

dziurko-imienniczko z wlasnej nieprzymuszonej woli to baaardzooo krotko a najlepiej wcale bym nie czekala :laugh2: ale czasem sila wyzsza i kilka dni postu sie zdazy ale za to jak juz sie dopadniemy to...mmm
a co do spermy to slyszalam ze dobra na cere ale zeby :eek:

ja się tam nie zastanawiam czy kto słyszy. Zreszta nad nami takie stare pierdoły mieszkają co ich nigdy nie ma, pod nami babsztyl co też jej nigdy nie ma, po prawej ktos kupił mieszkanie i jeszcze się nie wprowadził...czyli nikogo nie ma, a po lewej alkoholik z żoną co jej nigdy nie ma a on nawet jak jest to o bożym śiwecie nie pamięta

Na cere kuźwa...ahahaha nie słyszałam ale jakbym się tak po gębie wysmarowała a to by się Przemysław zdziwił. Ciekawe co by zrobił, jak by to na niego zadziałało....hm....:rolleyes:

Ostatnia edycja:
Atan, ja mojego nie musiałam przekonywać,żeby dochodził we mnie :-) byłam jego pierwszą kobietą, której zaufał w kwesti antykoncepcji dosutnej

z gumką to żadna frajda, nawet pecha mamy do niej ( dla nie wtajemniczonych pękła nam od zbiorniczka przez całą długość) to był mój pierwszy i jak na razie ostatni raz ;-)

ja mam gorzej zawsze mm tesciow w mieszkaniu :-)

asiol chyba sie wystraszyla naszych opowiesci :-)
ciekawe jak sie czuje iwasek i te jej zastrzyki i dietka ...
specjalnie dla doni o jej leku by sie nie martwila :-)

Metronidazol, według Klasyfikacji FDA ryzyka stosowania leków w czasie ciąży, należy do kategorii B[8]. Oznacza to, że w badaniach na zwierzętach nie wykazano jego szkodliwego działania dla płodu,

Ostatnia edycja:
My na gumkach zawsze jechaliśmy, bo ja sercowa i mi gin nie zalecał hormonów dodatkowo łykać, zresztą, mój też się nie godził i tylko raz pękła.
Z ekstremalnych to w samochodzie, na łące...

Ja poproszę o namiary na FB tych, których nie mam bo czuję się poszkodowana :p

I zaraz chyba całą litanię odmówię normalnie w intencji tych myśli, ale mówię Wam, seks w ciaży mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hehehe dobre:-D mój to by pewnie sam to wymyślił przy jakiejś okazji:-)
ostatnio chciał mnie wackiem zdzielić:eek:

ale napisałam:-D sam wymyślił w sensie, że smarowanie spermą;-)

reklama
oj tam wszystkie bedziemy wiedziec. A no właśnie, proszę mi tu fliudki przesyłać i kciukasy trzymać bo ja od jutra kobieta ciężko seksująca jestem co żadnej pozycji się nie boi:-)
Znaczy się owulka będzie

Sil kurde a ja ciśnieniowiec i do tego niedoczynność tarczycy i też nie wolno było ale gumek nie chciałam bo ja lizać lodów przez szybkę nie lubię

Do góry