reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, Ciebie mam :) I Magdę mam i Ael :)

Ale seks trzeba lubić i wiecie, starające się, tak macie do niego podchodzić, lubić, robić z przyjemnością, a nie mechanicznie, technicznie robić dziecko. Brrr... Kochać się, a dziecko przyjdzie samo

reklama
a ja bunia mam ale takiego fałszywca, do lukania innych duszyczek tylko. Ale sobie założe prawdziwego...kiedyś.
Atan....no no no.....cóż za księzniczka u Ciebie na profilu? Eee i ślubny tyż jest....

Sil Atan fenkju wery macz za fluidki

Ja już ten seks przychodzi to się nie myśli o tym, żeby dziecko zrobić, w ogóle o bożym świecie się zapomina. Przynajmniej ja tak mam.:cool2:

to ja nie ksieziczka tylko natalka ;-P ale wtedy bylam jak ksiezniczka tylko po peknietej torebce stawowej ;-P

ja wyslałam Ci zaproszeni na FB :)
to ma być przecież owoc miłości :) wiec :) ja to tak lubie... hmm właśnie soboe tak patrze na tego mojego i mi tak milutko na samą mysl

Ja też nie rumienie się :-) sex całkiem przyjemna sprawa :-) szczególnie jak robi się to z osobą która na to zasługuje :-)

M. poszedł się wreszcie kąpać, dziś dzień przytilania.. mam nadzieje na małe przytulanie :-)

Pocałował mnie w przegub dłoni.. i odleciałam :-D normalnie aż mi ręka pulsuje z wrażenia :-)

reklama
no no magda to ta owulka zblizajaca sie ;-)
no dalam linka do mojego profilu i co zadnej chetnej do znajomej na faceboku ;-( buuuuu

K&M a ja ??
która to agnieszka ?? a ktora to kinga ??

Ostatnia edycja:
Do góry