reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a fe dziewczynki nieładnie :zawstydzona/y:

Atan a Ty jak pracujesz u stomatologa to pewnie bedziesz umiała mi pomóc. Mam w zębie włozony Metronidazol, założony jeszcze przed tym jak wiedziałam, że jestem w ciązy, czy to straszne świństwo dla bobasa? mam wizytę we wtorek ale chyba się wykończę nerowo

nie moge z Wami - siedzie obok M na kanapie on wpatrzony w tv i jeździ ta formuła a ja przed kompem jak Was czytam to sie uśmiecham sama do siebie i do Was:) jak sie zaraz mnie zapyta co mi tak wesoło to się chyba zapadne pod ziemie

...łaskiś pełna

łódce powiadasz...hm...no nie ale warto mówisz?
Ale tak podsumowując to nie ważne gdzie ale jak się tak przetrzyma w celibacie to.....klękajcie narody:-)

a ty jestes szczupla i mialas sliczna suknie slubna a jakie wlosy :-)
donia to ty masz zabek z antybiotykiem a dla dziecka nie zaszkodzi bo po tylu czasu to on juz nie dziala juz go niema w organizmie dawno ale ten zabek chyba do leczenia kanalowego cos mi sie zdaje ... chyba ze jakas inna metoda leczenia zęba czy sie obroni przed zatruciem ...

Ostatnia edycja:
Kasiu, imienniczko, a dałabyś radę długo BEZ?
Ja to nie wiem jak ja żyłam w cnocie, jak nie wiedziałam co to seks. Normalnie życie po życiu:-)

reklama
tego nie robi sperma !! zabobony jakies ;-) pisalam donia nie zwriocilam uwagi sorki ;-) ja tu stukam a tu strony w podskokach sie zmieniaja ;-)

Do góry