reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jesli wykupujesz abonament na stałe to płacisz stawke miesieczna i w zaleznosci od rodzaju pakietu masz opcje lekarzy do których masz za free. Ogólnie polecam maja dobry sprzet.

M. lubi od tyłu hihi :sorry:

reklama
W gardle też lubię <zabiją mnie, jak nic mnie zabiją> ale dziecka w żołądku raczej nie będzie :-D

A Signal Iduna to firma oferująca pakiety ubezpieczeń zdrowotnych prywatnych. Za 180 zł mamy z mężem full lekarzy, za free, generalnie każdy specjalista na drugi dzień prawie :)

a ten mój nowy dżinekolog to taki młody jakiś i jakiś taki fajny no śmiszny jak nie wiem...wizytę mam dopiero 12 lipca to się obcyka czy delikatny i w ogóle co i jak:-)

Sil w zaawansowanej ciąży to tylko gardło pozostaje.:-D
To Signal cośtam to zapewne w duużych miastach itd
łee znalazłam se tego Signala w necie i za daleko mam i zostaje mi tylko moja pipidowska przychodnia i pipidowski lekarz :-)

Ostatnia edycja:
ja zawsze chodziałam do kobitek, ale od wielu dziewczyn słyszałam ze faceci są delikatniejsi.
Sil :) hihi a czemu miałybyśmy Cie zabić? Przecież bez tych igraszek niezafasolkujemy :)

dziekuje :zawstydzona/y: no w koncu pracuje w gabinecie stomatologicznym to musi byc ładny usmiech :-)

sil ale ja lezalam na plecach to nie piesek ;-p

moj mne tez zabije ale on uwielbia lodyyyy jak robie :zawstydzona/y: a ze niewiem czy moge sie kochac uznalismy ze poczekamy i dopiero po wizycie jak lekarz pozwoli :-) wiec usta beda w najblizszym czasie potrzebne :-p

Ostatnia edycja:
Wejdzie Ael to Wam da ;-) zbereźniki.. od tylca < Magda łapie się za głowe, bierze różaniec i odmawia 3 ojcze nasz>
i jeszcze w gardło.. Sil.. ja wiedziałam,ze ciąża tak dziła na kobiety.. ale że aż taaak :-o

Jest po 22 dlatego ja Wam powiem,że kwiczę jak świnka w pozycji "na ginekologa" jak facet facet trzyma kobietę za stopy. normalnie baaajka :-)

reklama
K&M ja na pierwszy raz byłam u babki, potem u faceta i teraz znowu do faceta chodzę i z ręką na sercu mogę Ci powiedzieć, że TAK są delikatniejsi:-D
Atanku chodziło mi bardziej o całokształt:-p ale ząbki też masz ładne jakby nie patrzeć;-):-D

Do góry