reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura, niby się z nimi ślubu nie bierze, a jednak wpływają i się ciągną, bo to rodzina męża.

A dziecku nie zamierzam zabraniać dziadków, ale mnie przy tych spotkaniach być nie musi, prawda?

reklama
sil ja bym pojechala ale uwazam ze niemusisz byc przy spotkaniachh ttylko bym sie bala ze gdy bedzie starsze dziecko by go czasem nie nastawiala przeciwko tobie wiec niestety chyba musisz grac mila a w sercu bedziesz wiedziec ze jej nienawidzisz niestety prawda boli ... ale badz dobrej mysli moze jej sie odmieni jak zobaczy dzidzie ?? kto wie ...

wróciłam i nadrobiłam:-)
Atan już gratulowałam ale zrobię to jeszcze raz: GRATULUJE:-D

co do teściowych... ehh... zawsze miałam swoją za super babkę, w ogóle nie podobną do tych z kawałów...do czasu akcji na poprawinach, kiedy stwierdziła, że nie taką synową sobie wymarzyła:baffled:

Mąż będzie przy spotkaniach, wystarczy do nastawiania. Im się już odmieniło, przecież nic się nie stało, to my się wyprowadziliśmy wbijając nóż w ich dobre, kochające serca, ech, szkoda gadać.

pyscek co slychac ja jestem wniebowzieta nosi mnie i jestem usmiechnieta od ucha do ucha ;-) z radosci ;-)

sil nie martw sie smutek i zlosc szkodzi dziecku !!

Ostatnia edycja:
nosi mnie ze szczescia ze test cieniutki ale betka jest dodatnia i jest dzidzia i od wiadomosci bety mnie nosi ;-)z radosci ;-)

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Specjalnie dla Pyscka ;-) tobie tez sie uda ;-)trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry