reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Na szczęście nic się nie odzywała, bo bym ją zjadła.. wyobraźcie sobie,że M. kupił sobie koszulkę a ona myk, idzie kupić taką samą facetowi swojemu.. spodobaly mi się buty i M. też na co teściówka " brązowe buty? bedziesz musial brazowe spodnie ubrać do tego bo Ci do niczego pasować nie będą" spojrzałam tylko, powiedziałam,że wychodzę przed sklep tam poczekam.. z każda rzecz musiała mieć jej aprobatę..

zgłupieje, dobrze ,że jeszcze mam okazję się wycofać.. póki my nie małżeństwem jesteśmy :-D

Magd.a kochana, wyjdziesz za swojego M, nie za teściowa, którą kompletnie nie należy się przejmować. JA tak przynajmniej robię. Przyjechała niedawno na tydzień, rządziła się jak u siebie, zakupów za nasze pieniądze narobiła( nawet chleba za swoje nie kupiła) i ciagle krytykowała....Firanki mam złe, bo ona takich nie lubi, w łazience kostka toalet. ma brzydki zapach , bo ona takiego nie lubi...
Zgłupieć można. Ale ja w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam jej, że w swoim domu to se może mama kostki w kiblu i firanki na oknach jakie chce zawieszac ale w moim domu będzie tak jak ja chce. Zamknęła się. I mam spokój.:-D

ojoj magda bbiedna ty <głaszcze>
u alredka to troche w tym szpitalu posiedzisz jak oni znalesc przyczyny nie moga znalesc dobrze ze masz dostep do internetu ;-)bo bys sie wynudzila w tym szpitalu... trzymam kciuki by szybko znalezli przyczynę ;-)

Donia co do blizniakow to nie dziekuje chyba bym sie zalamala ale po chwili cieszyla a dzisiaj to omalo co dobrze ze szef sie nie spytal co ja taka usmiechnieta a ja sie uspokoic nie moge mam taka euforię ze hej ;-) nosi mnie az ;-)
Maz wroci o 23 a ja o 24 wrecze mu buciki i powiem ze to od dzidziusia z okazji dnia taty ;-):-):-D fajnie nie ;-D i mam ciacho do zjedzenia ;-)

Ja wiem,że nie z Nią ślub będę brać.. wiem,że żadna z niej rodzina dla mnie.. dopóki.. no wlaśnie dopóki się dziecko nie pojawi.. masakra.. wspólczuje swojemu dziecku.. jedna babcia będzie przynajmniej za mną :-)

a ja niewiem ile dni wpisac cykl długi zobaczymy przyrost betki i dowiem sie wtedy ile dzidzia ma tygodni ;-) ale wstepnie ten wstawiam ;-) ale jestem ciekawa iwaska opowiesci ;-)

Magda nie przemuj się teściowe mają to do siebie że lubią ludzi wkurzać ;p i chyba zawsze tak zostanie :D Ja się przyzwyczaiłam już do swojej bo widuje ją baaardzo często :)

reklama
okres dostałam 30 maja dodam że wcześniej się starałam o dziecko pojawiał się on i zanikał z przerwami na początku tylko plamienia potem krwawienie 1 dzień potem nic znowu się pojawił i tak z przerwami plamienia z krwawieniem na zmianę do 14 czerwca poszłam do lekarza dostałam luteinę dopochwowo biorę ją od 16 czerwca dzisiaj 8 dzień i pojawiło się znowu krwawienie z czym to jest związane

Do góry