reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja mam pytanie tak z innej beczki: czy możliwe jest, żeby na teście owulacyjnym np. dziś była jedna wyraźna kreska a jutro już dwie wyraźne? :hmm:

reklama
O RANY ! RANY ! RANY ! nie wytrzymałam............ ! i zrobiłam en test dziś jednak................... NIE WIERZE.... !

zrobiłam go i czekam....... jedna kreska , myślę sobie > NIECH to.... ;(.........
ale.. zaraz zaraz...... jest druga strasznie ale to strasznie bladziutka...... !!!!!!!!! Dzwonie do męża bo pojechał do rodziców !!!!

Jestem w szoku..... Nie wiedziałam że to tak szybko możę nastąpić..............! Byłam pewna ze w tym cyklu nic z tego...........

Ostatnia edycja:
O RANY ! RANY ! RANY ! nie wytrzymałam............ ! i zrobiłam en test dziś jednak................... NIE WIERZE.... !

zrobiłam go i czekam....... jedna kreska , myślę sobie > NIECH to.... ;(.........
ale.. zaraz zaraz...... jest druga strasznie ale to strasznie bladziutka...... !!!!!!!!! Dzwonie do męża bo pojechał do rodziców !!!!

skoro jest blada druga krecha to znaczy, że można Ci już gratulować :-) a więc GRATULUJE :-):tak:

witam nowe kolezanki-SweetApple i Akka(Akka po raz drugi ;-))
Sweet GRTATULACJE!!!
Fifka bedzie dobrze a bez przytulanek jakos dasz rade, twoj mezczyzna na pewno znajdzie sposob zeby bylo ci dobrze ;-)
Ael to dobrze ze cie poloza i wszystko sprawdza, bedziesz pod stalym nadzorem wiec nic zlego nie moze sie stac :tak: trzymam &&&
kinius sprobuje odpowiedziec na twoje pytanie bo pewnie chodzi ci o to ze dupek zbyt wczesnie wziety moze zatrzymac owu ale mysle ze twoj gin zalecajac ci go od takiego a nie innego dnia mial to na uwadze, ja mam dlugie cykle i mi zalecil od 19 dc a wzielam 20 dc zeby miec pewnosc ;-)
a co do wieku to zainteresowane wiedza na jakim watku jeszcze sie spotykamy :-D

Witam, nie było mnie od czwartku i nie dam rady przeczytać wszystkiego co naskrobałyście przez te kilka dni :D byłam sobie w górach i odpoczywaliśmy z moją fasolką... w czwartek miałam wizytę u gina i wyszłam bardzo niezadowolona... na monitorze niby było widać jak bije serduszko i w ogóle ale zdjęcie wyszlo baaaardzo zamazane bo niby miałam pełny pęcherz mimo, że nie chciało mi się siusiu ani przed ani jeszcze godzinę po wyjściu od lekarza :confused2: za to dostałam 4 reklamówki z próbkami i gazetkami.
Czy możecie mi w skrócie napisać jakie nowości u Nas??? doczytałam tylko, że Lovka ma foslkę więc gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj serdecznie.Ja jestem jeszcze w Polsce i na piatek zapisałam sie prywatnie na usg bo juz nie mam cierpliwosci do 5 lipca zeby czekac.Wreszcie zobacze moja fasolke kochaniutka...

Boże, co za emocje!:-)
Serdeczne gratulacje! :-)I dziękuję za powitania.
Dopisałabym się do listy staraczek, ale doprawdy nie wiem, który by to miał być cykl? Niech będzie, że drugi (licząc od operacji). ;-)

reklama
Iwasek DZIĘKUJĘ!!! :*:*:*

Słit gratuluję! Jutro z porannego moczu powtórz test!!! :D Czekamy na wieści :)

Truskawcia Z którego rocznika jesteś? :D

Ostatnia edycja:
Do góry