reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja właśnie wróciłam z ostrego dyżuru... mam jakieś dziwne skurczę. Dostałam zastrzyk za zatrzymanie skurczy i jutro mam się zgłosić do poradni na więcej badań. Widziałam moją fasolkę na USG i jest na razie cała i zdrowa.

No i najgorsze.... MAM ZAKAZ WSPÓŁŻYCIA!! :-(

Ostatnia edycja:
Witam :-)
U mnie już zaczęło świecić słoneczko i termometr mi też przyszedł i od jutra mierzę temp :-).
Sil to cię nie męczymy o te zdjęcia jak możesz to męcz swojego faceta my później cię pomęczymy he he
Big jaki śliczny brzucholek :-) Mogę prosić o fluidki ? ;-).
Witam nowe staraczki
Madziulek ja też mam 20 lat ;-)
Ael <tulimocno> szybko cię zbadają wyleczą i miną ci te głupie mdłość itp.. ;***

Ael wracaj do zdrowia szybciutko, ale siedź cierpliwie w tym szpitalu nich cię zbadają i sprawdza czy z tobą i fasolką jest wszystko w porządku. Czekamy na ciebie :)

Fifka hehe jak ty to biedaczko wytrzymasz ten zakaz? :) a tak poważnie to czym spowodowane zostały te skurcze? same czy jakies plamienie tez się pojawiło... uważaj na siebie i na fasolkę :*

Ostatnia edycja:
Madziulek, Klari zazdroszczę Wam tych 20 lat!!! Też bym chciała być tak młoda ;D

Iwasek wskoczę na listę zaciążonych na Twoim blogu? :D

Widać było zarodek ale serduszka jeszcze nie. Lekarz mówiła ze to jest dopiero gdzieś 5-6 tydzień więc ma jeszcze prawo serca nie widać. Jutro mam się zgłosić do poradni ginekologicznej przy szpitalu na dalsze badania, no i chyba będą już prowadzić moją ciąże. Kobieta mówiła,ze skoro już jedną ciąże straciłam to lepiej dmuchać na zimne.

A co do współżycia to nie wiem czy będę miała zakaz do końca ciąży czy tylko do momentu wyjaśnienia powodu skurczów. Eh.... tak bardzo chcieliśmy dzieciątko to teraz trzeba pocierpieć :tak:

Klari cieszę się, że nie jestem sama i jest ktoś w moim wieku... Zawsze to nie jestem najmłodsza, a z którego miesiąca jesteś???
Fifka wszystko będzie dobrze, teraz najważniejsza jest fasoleczka :-)

reklama
Fifka- może się przemęczałaś :-( Na pewno wszystko będzie dobrze :-) zakaz współżycia mówisz… cóż coś za coś :-( ale ja mogę współżyć więcej, z moim Kochaniem –za Ciebie hi hi :-D

Lovka- „staruszko” aż musiałam zobaczyć ile Ty masz lat :-p to ja już nie powinnam się o dzidzie starać tylko na emeryturę spier|dzielać :-D

Do góry