reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Monis- witaj :-) oczywiście, że każda tutaj może liczyć na wsparcie i dobre słowa :-) Niestety ja w kwestii plamień nie mogę Ci doradzić, bo się na tym zupełnie nie znam :-( ale dziewczynki na pewno Ci pomogą :-)

Ael – ja też uważam, że rodzice powinni mieć wybór czy chcą być razem podczas porodu :-) ja osobiście nie chciałabym być sama podczas tego czasu :-)

reklama
Truskawcia jestem tego samego zdania. To wolność wyboru a tak jest u nas w kraju, że tą wolność wyboru (dla wspólnej dobroci - sic!) mają w dupie.

Kwiatuszku męczy Cię pęcherz kochana? Słuchaj w aptece poszukaj sobie czystego soku żurawinowego i wody "Jana", rozrabiaj ten sok z tą wodą i powinno po kilku dniach przejść.

Truskawcia jestem tego samego zdania. To wolność wyboru a tak jest u nas w kraju, że tą wolność wyboru (dla wspólnej dobroci - sic!) mają w dupie.

Kwiatuszku męczy Cię pęcherz kochana? Słuchaj w aptece poszukaj sobie czystego soku żurawinowego i wody "Jana", rozrabiaj ten sok z tą wodą i powinno po kilku dniach przejść.
dzieki kochana ale juz mam antybiotyk i zurawit sos na mnie juz malo co dziala ale juz jest lepiej niz było na poczatku

Kwiatuszku ale wiesz tak profilaktycznie to Ci też nie zaszkodzi. Przynajmniej tą wodę zakup, 5l za 20 zł a ona ma właśnie takie właściwości na układ moczowy bardzo dobrze.

Kwiatuszku i ciepło, ciepło, przede wszystkim ciepło. Owiń się kocem w tyłeczku, na nerkach, pomaga.

Ael, no powinien byc wybór, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, ile by kazali facetom robić badań, bo zakażenia itd to mi słabo. Mąż koleżanki w/w jest lekarzem i kręcili nosem, żeby był, jakby miała być cc. Lekarzowi!!

Moniś, witam :) Plamienia ogólnie mogą być dlatego, że masz za niski progesteron. Robiłaś jakieś badania?

Zastanawiam się jak tam Monika2929

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ael- cóż jest jak jest :-) my tego nie zmienimy :-) dosyć, że dziecko matce dają po porodzie ;-)

Kwiatuszku- z pęcherzem to musisz uważać, tym bardziej jeśli planujesz mieć dzidzię, bo takie zakażenia tym bardziej w ciąży dobre nie są :-( a u Ciebie który to dzień cyklu? Bo się już pogubiłam :-p

reklama
Kwiatuszku poszukaj dyżurujących aptek u siebie w mieście, powinno być na stanie. Ja tą wodą leczyłam swojego i wg niego jak bolały go nery po wypiciu dwóch kubków tej wody ból przechodził. Nawet lekarz, który przyjmował mojego na ostrym dyżurze powiedział by tą wodę pić.

Sil widzisz takie posrane mamy przepisy, bo tak naprawdę gdyby w polskich szpitalach był wysoki standard to by tatusiom pozwoliliby uczestniczyć w cc.

Do góry