reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kalisia, to zależy jaki masz długi cykl. Owulacja w 28 dniowym wypada 14 dni przed @. U każdej kobiety jest to stała liczba dni 12 do 16. I w tym mniej więcej okresie rób testy.

Truskawcia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A dla reszty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~

reklama
Soglam- niu, niu, niu a mi imiennych fluidek nie wyślesz? :-p i masz zakaz na czytanie w necie głupich informacji :-p wolno Ci tylko na BB wchodzić i już :-)[/SIZE

kocahan juz nie czytam żadnych info:):)
ale juz na 2 forach na BB siedze i czasem nie wiem która co wiec przesyłam teraz fluidki dla Ciebie:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sil- dziękuję kochana za fluidki :-* łapię pełnymi garściami :-D

Soglam- aaaa mam Cię Łobuzie jeden ;-) Jak się Cię zmobilizuje to grzeczna jesteś ;-) dziękuję za fluidki :-* czym więcej tym lepiej :-D

chociaż coś mi się zdaje, że w tym miesiącu nie uda się Nam wstrzelić (to mówi rozumek) ale jednak mam nadzieję (to mówi serduszko) aaahhh jakie to skomplikowane :-p

Magd.a- Ni mom męża :-p ino (rzekomo- bo tak mówi) przyszłego męża :-D jutro go zaciągnę :-D bo dzisiaj na nockę jeszcze do pracy muszę iść :-(
Ooo to Pok ma swoją stronkę? Nie wiedziałam :-)

Kalisia- też słyszałam, że rano nie powinno się robić testów ow. (tylko ciążowe) :-D na niektórych stronkach czytałam, że nawet zaleca się testy owu. robić wieczorkiem :-)

reklama
Magd.a- wiem, wiem tak sobie tylko żartuję :-D właśnie taki mam plan- zaciągnąć Mojego Księcia do wyrka i zgwałcić, żeby nie wiedział jak się nazywa :-D że też ten głupi rozum musi zawsze sceptycznie na wszystko patrzeć :-p

A tak swoją droga to uwielbiam reklamy z serduszkiem i rozumkiem :-D i z Moim Księciem się zawsze śmiejemy, że pasujemy do tej reklamy jak ulał, bo On zawsze spokojny i opanowamy :”Nie panikuj, nie histeryzuj” :-p a ja totalne rozemocjionowane serduszko: „ Nie działa!!; Podsłuchiwałeś!!” :-p

Do góry