reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Więc, któraś z Was napisała mi o tym nowym samochodzie, mieszkaniu etc, a ja myślę, że jeśli skupimy się na czymś innym, a nie na dziecku to ono samo przyjdzie. Będziemy się kochać bez zabezpieczenia, tylko bez tej myśli "O kochanie, może teraz zrobiliśmy dzidzię".

Atan Nigdzie się nie wybieram, zostaję z Wami :D Mi tu dobrze :p
Ewika Gratuluję córunii :D :*:*:*

reklama
ooooo to super ze zostaniesz myślę ze to dobry pomysł ja za to dzisiaj myślę o wyjeździe ;-) z rodzicami i mężulkiem odpoczniemy troszkę ;-)nad morzem;-) w niedziele powrót a jutro wyjazd ;-)

Atan tam nad wykresem masz link do swojego wykresu :-) bo ten co wkleilas to tylko Ty widzisz :-) a innym uzytkowniczkom otwiera się strona główna :-)

ale już Cię znalazłam :-)

witam moje kochane staraczki :-)
troszke was ostatnio zaniedbalam ale obiecuje poprawe :tak: wiec nie gniewajcie sie na mnie ( o ile ktos zauwazyl moja nieobecnosc ;-))
zbieram sie do pracy niestety wiec tylko zycze milego dnia a wieczorem sprobuje tu cos nadrobic
buziak

sobie to wyobrażacie,że się staramy już dwa miesiące i prawie dwa tygodnie a ja jeszcze drugiego cyklu nie skonczyłam....Boszeeeeeee ale mnie to dobija, jak nigdy nie sadziłam, że to bedzie takie denerwujące...czuje sie zupełnie bezsilna w tej kwestii i to pewnie poteguje moje zdenerwowanie....wiem wiem, że marudze, bo przeciez czesc z Was ma podobnie, albo i jeszcze gorzej...ale i tak zła na te swoje cykle jestem jak osa!!!:wściekła/y:

Paluszek moze kup sobie castagnus, podobno jest dobry na regulacje cykli i niwelację ZNP.Ja co prawda dopiero zaczęłam go brac, ale naczytałam sie o tym dużo.To lek ziołowy.

dagne ja tez mam obrączki z Kruka i też dostałam filiżanki w prezencie.Ten prezent miałam otworzyc juz po ślubie i tak tez sie stało :)Dwie obrączki kosztowały coś koło 1500 zł.
Ael wyluzuj troszkę kobitko , bo Ty się wykończysz, a teścia nawet to nie ruszy.Powodzenia!!!!

Jak tak pisałyście o ślubie to sie rozmarzyłam.Ja już prawie 3 lata po ślubie,było pięknie.Zareczyny były tradycyjne,przy tesciach i rodzicach.Kwiaty dla mamy, wino dla taty, a dla mnie kwiaty i perścionek :-)

Ostatnia edycja:
Kochane laseczki, bardzo was prosze o pomoc w interpretacji temperatury. Czy uważacie że owulacja była???
1dc ?
2dc?
3dc 36,7
4dc 36,6
5dc 36,7
6dc36,7
7dc 36,5
8dc 36,7
9dc 36,5
10dc 36,4
11dc 36,5
12dc 36,7
13 dc 36,7
14 dc ?
15dc 36,6
16dc 37,5
17dc 37,7
18dc 36,8 Liczę na was... wy sie na tym znacie ;-)

Kochane laseczki, bardzo was prosze o pomoc w interpretacji temperatury. Czy uważacie że owulacja była???
1dc ?
2dc?
3dc 36,7
4dc 36,6
5dc 36,7
6dc36,7
7dc 36,5
8dc 36,7
9dc 36,5
10dc 36,4
11dc 36,5
12dc 36,7
13 dc 36,7
14 dc ?
15dc 36,6
16dc 37,5
17dc 37,7
18dc 36,8 Liczę na was... wy sie na tym znacie ;-)

czy 16 i 17 dc napewno miało być 37,5 i 37,7??Bo później taki spadek na 36,80

Basati8 ja tu niestety nie widze wyraźnego wzrostu tempki,ale ekspertem nie jestem:-p
Cykl zaczął Ci sie od 36,7 i praktycznie na tym poziomie tempka jest cały czas.
U mnie wyglada to zupełnie inaczej, bo 36,7 to ja mam po owulacji, a przed to tak 36,3, albo i mniej.

reklama
Basati jak dla mnie owulacja mogła być ( mogła bo tylko poprzez usg można stwierdzić czy pęcherzyk faktycznie pękł) wg mnie 16 dc mogłabyć domniemana owulka :-)

to,że temp spadła później do 36,8 nic nie znaczy ;-) bo i tak jest wyższa niż do tej pory byłą ;-) u mnie też spadła ok 6 dpo :-) gwałtownie :-)

Basati zapisujesz gdzieś swój wykres niż tylko na kartce ?;-)

Do góry